Adrian Țolea afirmă că PSD va trimite ANAF în CONTROL la toate firmele

Adrian Țolea afirmă că PSD va trimite ANAF în CONTROL la toate firmele

Premierul Mihai Tudose  a declarat că este nemulțumit de faptul că ANAF nu reușeste să strângă încasările din TVA. În concluzie probabil că urmează să trimită ANAF-ul în control la toate firmele, IMM-urile, PFA-urile pentru a rezolva această problemă, se arată într-un comunicat de presă al PNL Arad.

„PSD a promis în campania electorală că, de la 1 aprilie 2017, va implementa Legea Prevenției, prin care instituțiile de control vor fi obligate la realizarea și implementarea unor praguri de conformare pentru agenții economici înainte de posibila aplicare a unor sancțiuni. Intenția acestei legi este ca firmele să nu mai fie sancționate de către inspectorii ANAF dacă aceștia nu le-au pus la dispozitie un plan de conformare și prevenție. Acest plan ar avea ca obiectiv principal eliminarea neregulilor semnalate și ar veni în sprijinul patronilor români cu explicații privind reglementările pe care firmele trebuie să le respecte”, a afirmat Adrian Țolea, consilierul județean al PNL.

Dar cum PSD ne-a obișnuit, evident că noul lor premier încalcă această promisiune și uită cu desăvârșire că economia țării se bazează pe întreprinzătorii privați. Din nefericire nu ne putem baza ca noul ministru al economiei, Mihai Fifor, să îi explice acest lucru, el fiind prea ocupat cu  numirile politice pentru colegii din PSD Arad”, a mai declarat Țolea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.