Adrian Țolea: „Domnul Măduța nu face altceva decât să mintă, exact cum face șeful său de partid”

Adrian Țolea: „Domnul Măduța nu face altceva decât să mintă, exact cum face șeful său de partid”

Adrian Țolea, prim-vicepreședinte al PNL Arad, a declarat marți, ca răspuns la declarațiile deputatului PSD Flavius Măduța referitoare la situația pasajelor de pe centura municipiului Arad, că social-democratul minte cu aceeași nerușinare ca șeful său de partid, Victor Ponta.

„Am văzut zilele trecute o declarație a deputatului PSD Flavius Măduța în care spunea că lucrările la cele două pasaje de pe centura de ocolire a municipiului Arad sunt blocate de clientela PDL. Domnul Măduța nu face altceva decât să mintă, exact cum face șeful său de partid, premierul Ponta. Probabil că e un fel de «linie de partid» prin care sunt învățați cum să mintă cu nerușinare. În ceea ce privește situația pasajului de la CET, deputatul Măduța ne spune că urmează ca firma care a câștigat licitația să intre în penalizări pentru întârziere. Reamintesc că în noiembrie, odată cu vizita premierului în Arad, o mână de muncitori au fost scoși la acel pasaj pentru a se face că lucrează, ca să vadă Ponta că se lucrează, deși afară ploua de turna. Tot atunci, în fața camerei ascunse, muncitorii spuneau că nu au mai fost plătiți din luna iunie a anului trecut, ceea ce însemna o jumătate de an fără bani. Asta deși cei din PSD spuneau și atunci, la fel ca și acum, că sunt bani. Mă întreb, ce firmă, fie ea și clientela vreunui partid, așa cum spune domnul Măduța, nu ar lucra dacă și-ar primi banii? Ori dacă Guvernul a plătit muncitorii, iar aceștia mint, de ce nu este reziliat contractul? Deci, îl invit pe domnul deputat Măduța să nu mai mintă și să intervină, în calitate de parlamentar al coaliției de guvernare, pentru ca muncitorii să fie plătiți și să ducă lucrarea la bun sfârșit. În ceea ce privește pasajul din zona Micălaca, mă întreb pe cine mai dau vina cei din PSD, pentru că tot domnul Măduța ne spune că acel contract a fost reziliat și că va fi reluată procedura de licitație?! Dacă acel contract a fost reziliat în noiembrie 2014, adică acum patru luni, ce i-a împiedicat pe cei din PSD, aflați la guvernare, să demareze procedurile pentru o nouă licitație? Revin cu invitația ca cei din PSD să nu mai mintă cu nerușinare și să facă într-adevăr ceva pentru arădeni, pentru că de trei ani de zile, de când guvernează România, aceștia nu fac altceva decât să promită, să mintă și să dea vina pe guvernarea PDL, o guvernare care, atât de hulită, a lăsat și multe lucruri bune în urmă, nu doar haos, așa cum se întâmplă din 2012 încoace”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Arad, Adrian Țolea.

  1. imbecilul asta , este scos zilnic la inaintare de gogu care se foloseste de el pana se va satura de mutra dupa care il va arunca ca pe o soseta uzata

    Raspunde
  2. putorile astea pesediste mint cu nerusinare si nu fac nimic pt,Arad,de aceea aradenii nu-i vor vota niciodata,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.