Adrian Ţolea: „PSD încearcă cu disperare să fure primarii ACL”

Adrian Ţolea: „PSD încearcă cu disperare să fure primarii ACL”

Prim-vicepreşedintele Alianţei Creştin Liberale Arad, Adrian Țolea, îi acuză pe liderii social-democraţi că ar încerca să-i fure pe primarii ACL, dar şi pe cei ai altor formaţiuni politice care nu fac parte din „fieful socialist condus de Victor Ponta”.

„Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat zilele trecute că vrea adoptarea unui act normativ prin care primarii să poată migra, timp de două săptămâni, de la un partid la altul fără să-şi piardă mandatul. Ca urmare a acestor declaraţii, este evident că PSD încearcă să fure primarii ACL şi ai altor partide care nu sunt de partea lui Victor Ponta. După adoptarea unui asemenea act normativ este evident că PSD va recurge la diferite forme de şantaj pentru a fura primari, pe care să-i ducă de partea lui Ponta, un candidat incompetent, aflat în scădere în sondaje”, a declarat Adrian Ţolea (foto).

Totodată, Adrian Ţolea a explicat că Alianţa Creştin Liberală va sesiza Comisia de la Veneţia cu privire la OUG prin care vicepremierul Liviu Dragnea vrea să legifereze „furtul primarilor”, dar şi asupra presiunilor pe care PSD le face asupra primarilor ACL din ţară.

„Ceea ce urmăresc cei din PSD, prin această OUG a domnului Dragnea, vizează clar presiuni asupra primarilor, iar apoi trecerea acestora în PSD sau în alţi sateliţi ai partidului-stat condus de Victor Ponta. Acest furt al primarilor aproape că echivalează cu furtul votului cetăţenilor. Noi, cei din Alianţa Creştin Liberală, vom sesiza Comisia de la Veneţia cu privire la presiunile asupra primarilor şi cu privire la OUG lui Liviu Dragnea. Dacă această ordonanţă va fi adoptată de Guvern, o vom ataca la Avocatul Poporului, iar dacă va deveni lege, o vom ataca la Curtea Constituţională a României”, a mai declarat prim-vicepreşedintele ACL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.