Adrian Ţolea: „Ieşirea domnului Sulincean urmăreşte doar scopuri electorale”

Adrian Ţolea: „Ieşirea domnului Sulincean urmăreşte doar scopuri electorale”

Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, consideră că recenta ieşire publică a consilierului judeţean Marius Sulincean are un puternic caracter electoral. Consilierul judeţean al PSD a făcut afirmaţii grave legate de proiectul european „Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor Solide”.

„Consider că declaraţia domnului Sulincean este legată de apropierea campaniei electorale. Asta deoarece această declaraţie vine la câteva zile după şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Arad. La respectiva şedinţă, atât eu, cât şi colega mea, Gabriela Chiricheu, director executiv al Direcţiei Proiecte şi Programe, le-am oferit răspunsuri la toate întrebările adresate de mai mulţi consilieri, pe această temă. Iată că, după cinci zile, domnul Sulincean declară: «Sper ca măcar în ceasul al doisprăzecelea ne va răspunde conducerea CJA la câteva întrebări esenţiale legate de derularea proiectului». De fapt, la «13.30», adică la şedinţa de vinerea trecută, am răspuns la toate întrebările puse de consilieri. Îi voi pune la dispoziţie domnului Sulincean procesul verbal al şedinţei, inclusiv subiectul legat de proiectul european Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor Solide”, a declarat Adrian Ţolea.

Preşedintele Adrian Ţolea a subliniat că afirmaţiile consilierului Sulincean conţin unele inadvertenţe, prin care acesta încearcă să inducă în eroare arădenii. Astfel, Consiliul Judeţean nu a „solicitat şi primit fonduri”, ci a câştigat un proiect. În administraţie, lupta pentru fonduri se face prin proiecte, susţine Ţolea, nu prin metoda pesedistă: cere şi ţi se va da. De asemenea, zice acesta, tot consilierul Sulincean afirmă că „nu este lipsit de importanţă să specific că proiectul prevede ca până la 30 iunie 2016 să fie finalizate licitaţiile, altfel finanţarea europeană se pierde”. „Afirmaţia este denaturată. Licitaţiile trebuie DEMARATE până la 30 iunie, nu FINALIZATE! De fapt, acest aspect i-a fost subliniat de două ori domnului Sulincean, ca de altfel întregului plen al Consiliului Judeţean, în şedinţa sus-amintită, din 31 martie 2016”, arată Ţolea.

„Este clar că ieşirea domnului Sulincean urmăreşte doar scopuri electorale. Din păcate, aceste declaraţii de rea credinţă produc efecte negative asupra cetăţenilor. Vreau şi pe această cale să transmit că nu vom pierde această finanţare europeană, aşa cum poate şi-ar dori domnul consilier şi partidul pe care îl reprezintă. La acest proiect au lucrat mai mulţi oameni, nu este un proiect uşor fiindcă suntem printre judeţele-pilot care implementează un management al deşeurilor. Suntem între primele cinci judeţe, din 40, care am finalizat lucrările la timp până la 31 decembrie 2015.Domnul consilier ar trebui să aibă mai mult respect faţă de cei care au muncit la acest proiect, faţă de cei care s-au zbătut să aducă bani europeni pentru arădeni, oameni de bună credinţă care muncesc, nu doar ridică mâna o dată pe lună, la şedinţă, apoi în scurt timp uită, sau se fac că uită, până şi ce s-a discutat la şedinţă”, a încheiat Adrian Ţolea.

  1. Serios? Atunci este bine! Mai ales ca la Livada sau la zadareni nu veti mai colecta gunoiul din poarta in poarta 🙂 ca vad ca asa se anunta pe site ul ADI. O sa primesc pubela daca stau in zona rurala? Spuneti mi mie in calitate de proprietar de imobil in localitatile mentionate mai sus. NU LUI SULI BULI CI NOUA CETATENILOR RASPUNDETI NE! Ca acel cap patrat ce va interpeleaza ne lasa rece! Nu ne dezinformati pe noi care suntem contribuabili domnule Tolea! Site ul este relevant pentru batjocura care va urma la adresa celor din mediul rural! Sa va fie de amar…..

    Raspunde
  2. Astia ar trebuii toti ” colectati” ca si deseurie mai ales cei revopsiti….toata cloaca din administratia locala ar trebuii sa se retraga!

    Raspunde
  3. mesaj pentru toti politicienii: sa va dau muie la toti leprelor jegosilor puturosilor ca nu sunteti buni niciunul de nimic!! ar trebui sa va calcam cu masinile sa va facem viata grea ticalosilor la fel cum va bateti voi joc de noi!! dar vine ea si asta! pazea porcilor!

    Raspunde
  4. Vad cu stupoare ca in proiect ca la Livada fiind in zona rurala…. Nu mai imi ia gunoiul de la poarta! Asta e megaproiectul vostru? Sa ma puneti sa duc gunoiul cateva sute de metri cu galeata pina la coltul strazii? Tolea nu tu ai facut proiectul ! Dar asa ceva este inadmisibil! Va bateti joc de cetateni!

    Raspunde
  5. la Pecica de 5 ani terenul de la padurice este ocupat cu tomberoane,jumate sparte,sa vina cineva sa le impute viovatului.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.