Adrian Ţolea: „Sunt surprins de opinia bipolară a senatorului de Dolj”

Adrian Ţolea: „Sunt surprins de opinia bipolară a senatorului de Dolj”

Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, se declară „surprins de reacţia senatorului PSD de Dolj, Mihai Fifor, cu privire la situaţia Maternului, respectiv a secţiei TBC”.

„Observ că domnul senator foloseşte un limbaj dublu, în anumite domenii precum cele legate de sistemul sanitar din Arad. Am văzut declaraţia dumnealui, în care consideră că ar fi mai oportună mutarea secţiei TBC în clădirea de spital nou construită, din cartierul Grădişte, în detrimentul a două secţii de la Matern. Curioasă poziţie, din moment ce într-o întâlnire anterioară, în prezenţa ministrului Sănătăţii, la care au participat şi reprezentanţi ai Spitalului, ai Direcţiei de Sănătate Publică, ai Prefecturii şi ai Universităţii, domnul Fifor n-a avut nicio reacţie când ministrul Sănătăţii şi-a exprimat clar poziţia, de mutare a secţiilor din Matern în noua clădire, din cauza situaţiei critice existente. Atunci soluţia i s-a părut bună domnului senator de Dolj, acum o întoarce ca la Craiova, afirmând contrariul. În politica de Jiu poate funcţionează limbajul dublu, opinia bipolară, dar aici suntem în Arad”, a afirmat Adrian Ţolea într-un comunicat de presă.

  1. Mai Toleo ! tucalarule care esti , nu e nimic de politica ta , Falca-cocalaru stie ce si cum !

    Raspunde
  2. Inafara de Tolea , oricine poate vorbi despre limbaj dublu.Singura lui realizare a fost sa ridice zero la patrat.

    Raspunde
  3. as crea o initiativa legislativa prin care alesii, fie ei si interimari pe functii sa fie considerati „autosuspendati” atunci cand din pozitia oficiala (in cazul de fata e cu sigla CJA in spate) face declaratii politice!…..sa mearga la birtu din colt sa faca declaratii politice mai ales cand e vorba de razboaie de orgolii si balacareala ieftina! si aici nu e cazul doar al lui Tolea!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.