Afacere de familie la Universitatea Aurel Vlaicu?!

Afacere de familie la Universitatea Aurel Vlaicu?!

Informaţii nu tocmai în regulă ne sosesc dinspre Universitatea Aurel Vlaicu, acolo unde cantina pare să fi devenit o afacere de familie.

Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă. Că, de exemplu, la trecerea administratoarei cantinei şi căminului în concediu post-natal, pe postul rămas liber a ajuns soţul acesteia. Care este nimeni altul decât fiul bucătăresei şefe, sau cam aşa ceva…

Dacă mai spunem şi că respectiva cantină s-a transformat în sală de nunţi, cu beneficii minore pentru universitate, ar fi interesant de văzut cine profită, cu adevărat, de toată această situaţie.

Şi, mai ales, cine şi de ce o tolerează!

  1. Saraca Lizuca a pierdut fraiele afacerii! Pentru ca asta este UAV: o afacere! Si UVVG e la fel, cu diferenta ca la UAV afacerile se fac pe banii nostrii, aceasta beneficiind de subventii de la stat!
    Doar de la Relu a plecat Lizuca in 2000 sa candideze la UAV pt functia de rector, sprijinita de acesta, singura conditie fiind ca, dupa ce castiga, sa initieze demersurile de unificare a universitatilor. Doar ca Lizuca, vazandu-se cu sacii in caruta, a inceput sa urle cat de mare hot este Relu, etc. De atunci cei doi se urasc de moarte si sunt paranoici, de-a dreptul!

    Raspunde
  2. Pana nu intra curtea de conturi si diicotul pe acolo sa i.a din urma 5-8 ani, no sa fie probleme.

    Raspunde
  3. ar fi cazul sa se sesizeze cineva in legatura cu aceasta universitate!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.