Agent Secret Service, JEFUIT în plină zi. I-au fost furate până și arma și insigna! INCREDIBIL cum a operat HOȚUL!

Agent Secret Service, JEFUIT în plină zi. I-au fost furate până și arma și insigna! INCREDIBIL cum a operat HOȚUL!

Incident de râsu’-plânsu’ în rândul agenților Secret Service, serviciul care este plătit să se ocupe cu paza și protecția președintelui american Barack Obama și a familiei acestuia, și păzeşte Casa Alba.

Un hoț a pătruns, în plină zi, într-o mașină a unui agent și a sustras mai multe bunuri din aceasta, printre care un stick de memorie, arma, insigna, stația și cătușele din dotarea agentului. Mașina era parcată în apropierea sediului Secret Service din Washington. Un martor a observat că se apropia cineva de mașina respectivă, însă, nu a văzut ca persoana respectivă să fi plecat cu ceva de acolo.

Hoțul a pătruns în autovehicul prin geamul din spate al mașinii și a sustras o pungă în care agentul avea respectivele obiecte.

Numele agentului în cauză nu a fost dat publicității de Poliția Metropolitană, iar cei de la Secret Service au refuzat să facă comentarii pe marginea subiectului.

Un oficial al Poliţiei a menţionat, totuși, că stick-ul de memorie este criptat şi protejat de parolă, astfel că hoţul nu reprezintă un pericol pentru agenție.

Sursa: myfox8.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.