Ai cumpărat acest produs de la LIDL? Ești în PERICOL! Du-l URGENT înapoi!

Ai cumpărat acest produs de la LIDL? Ești în PERICOL! Du-l URGENT înapoi!

Dacă ați cumpărat recent calamar Humboldt în ulei de floarea soarelui de la Lidl NU îl consumați. Trebuie neapărat să returnați produsul la oricare dintre magazinele lanțului comercial, urmând a vă primi banii înapoi, chiar dacă nu mai dețineți bonul de casă.

Reprezentanții Lidl și producătorul spaniol Conservas Selectas de Galicia S.L. informează cu privire la rechemarea produsului „Sol & Mar Bucati de calamar Humboldt în ulei de floarea soarelui, 3x80g“ sortimentele „cu aromă naturală de usturoi“ şi „cu aromă naturală de ardei gras“, cu data de valabilitate 31.12.2023. Nu este exclus ca în produsul respectiv să existe cristale de sare care apar în mod natural şi care pot fi confundate de clienţi cu parti mici de sticlă. Aceste forme cristaline sunt aşa-numitele cristale de struvit, care se pot forma în procesul de fabricaţie al conservelor de peşte din produsul pescăresc şi apa de mare inerentă. Atunci cand clienţii muşcă într-un mod defavorabil din aceste cristale, nu pot fi excluse răniri ale cavitatii bucale. Având în vedere potenţialul pericol de rănire, clienţii trebuie să aibă în vedere neapărat rechemarea şi să nu consume produsul.

„Sortimentele în cauză «cu aromă naturală de usturoi» şi «cu aromă naturală de ardei gras» ale produsului «Bucăți de calamar Humboldt în ulei de floarea soarelui, Sol & Mar, 3x80g» cu data de valabilitate minimă 31.12.2023 ale producătorului Conservas Selectas de Galicia S.L. s-au vândut la Lidl Romania. Din considerente de protecţie a consumatorului consecventă, Lidl Romania a reacţionat imediat şi a rechemat produsul respectiv de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Preţul de achiziţie va fi desigur restituit, chiar şi fără prezentarea bonului de casă”, afirmă reprezentanții Lidl.

Sortimentele afectate sunt exclusiv cele „cu aromă naturală de usturoi “ şi „cu aromă naturală de ardei gras“ ale produsului „Bucăți de calamar Humboldt în ulei de floarea soarelui, Sol & Mar, 3x80g“ cu data de valabilitate 31.12.2023 ale producătorului Conservas Selectas de Galicia S.L. Alte produse vândute la Lidl Romania, în particular produse ale producătorului Conservas Selectas de Galicia S.L., nu sunt afectate de rechemare.

Producătorul Conservas Selectas de Galicia S.L. îşi cere scuze tuturor persoanelor afectate pentru inconvenientul produs.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.