Ajutoarele strânse de PSD Arad în cadrul campaniei „Sunt acolo, lângă tine!” au fost trimise în judeţul Gorj

Ajutoarele strânse de PSD Arad în cadrul campaniei „Sunt acolo, lângă tine!” au fost trimise în judeţul Gorj

Campania de ajutorare a persoanelor sinistrate în urma inundaţiilor ce au afectat unele judeţe din sudul şi sud-vestul ţării, derulată de PSD Arad sub devizia „Sunt acolo, lângă tine!”, a ajuns la final.

Un autocamion de 7,5 tone a plecat astăzi din faţa sediului PSD Arad spre localitatea Baia de Fier din judeţul Gorj, încărcat cu 500 de pâini, baxuri de ulei, zahăr, paste făinoase, conserve, pături, haine, încălţăminte, 1500 kg de grâu şi alte produse de strictă necesitate pentru oamenii cărora apa le-a luat aproape totul.

„Ne bucură nespus faptul că am reuşit să strângem aceste produse şi că iniţiativa s-a dovedit benefică pentru locuitorii din cele două localităţi gorjene asupra cărora s-a abătut nenorocirea inundaţiilor din această vară. Mulţumim şi le suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit cu aceste produse pe care le ducem în Gorj. Cum au spus şi colegii mei pe parcursul desfăşurării acestei campanii, ea nu a constituit un demers politic şi ne bucurăm sincer de faptul că mulţi cetăţeni care nu au legătură cu PSD ne-au sunat şi au adus produse – un semn că arădenii sunt solidari cu semenii lor dincolo de orice apartenenţă politică sau regională. Sperăm ca aceste produse să le fie de mare ajutor celor din Gorj şi le mulţumim încă o dată tuturor celor care au contribuit cu ajutoare în cadrul campaniei «Sunt acolo, lângă tine!»”, a declarat deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţei Judeţene PSD Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.