ALDE Arad crictică pistele pentru biciclete: Expun arădenii la ACCIDENTE

ALDE Arad crictică pistele pentru biciclete: Expun arădenii la ACCIDENTE

ALDE Arad critică municipalitatea din cauza pistelor pentru biciclete, care, în opinia deputatului Mihăiță Calimente, președintele ALDE Arad, sunt o porcărie fără margini.

„În opinia mea, dincolo de datele technice, este o porcărie fără margini și o lucrare care expune arădenii, vechi practicanți ai ciclismului, la accidente. Când eram copil erau niște rasteluri imense pentru biciclete, piste bine gândite, dar această lucrare este o bătaie de joc la adresa arădenilor“, a declarat Calimente.

„Pistele care au fost create pe străzile înguste, unde oamenii își parchează mașinile, sunt nefuncționale și nefolosite. Culmea acestor piste a fost decaparea asfaltului cu 1,5 centimetri, pe străzile asflatate relativ recent, acum 2-3 ani. M-am interesat personal de acest lucru și mi s-a comunicat că asfaltul pe acea porțiune de drum este mult mai aderentă decât restul. Singurul gest pe care l-am putut face la aflarea acestei vești a fost o cruce mare“, a precizat președintele ALDE Arad.

  1. Mai maimutelor care sunteti voi, 2 traseisti politici care incearca sa prosteasca populatia aradului…….

    Raspunde
  2. In mod sigur astea 2 creaturi reprezinta modelul de politicieni pe care aradenii nu le vor vota , Cacalimente si Papagalis respectiv un expirat si un penibil .

    Raspunde
  3. Dan,Pergtola prietenul tau Ciupe era mai bun ca era prieten cu tine si cu Falca.Tot ce a muncit ALDE foloasele le-a tras Ciupe.

    Raspunde
  4. Iara papagalii astia 2?Ma Falimente cand erai in PNL alaturi de Falca ,de ce nu l-ai consiliat in legatura cu pistele? sa lasi vrajeala ca tu ai plecat acum in prag de parlamentare ca nu te rega se-ai alaturi de el,daca era asa plecai si tu cu Ciupe de manuta.

    Raspunde
  5. Ne lasati,mai neputinciosilor!!! dispareti de pe scena politica ca se crapa si sticla cand apareti!!!!!!!!!!!FOSILE POLITICE

    Raspunde
  6. FALIMENTE,te rog sa ma crezi si noi aradenii de buna credinta am procedat la fel „Singurul gest pe care l-am putut face la aflarea acestei vești a fost o cruce mare“,

    Raspunde
    • Florine ai dreptate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      Nu il mai satura bunul Dumnezeu?Pacalici politic si Calimente si Galis(uitate la el,il tradeaza mutra ) .Da e bun sa traga aLDE in jos,ma intreb cine l-a consiliat pe Tariceanu in ligatura cu ALDE Arad.

      Raspunde
  7. Oamenii lui Ciupe va doare rau.Jos purcaru sa fiti voi la ciolan pe munca lu altii ei uita ca nu v-a mers……..!

    Raspunde
  8. Care sunt oamenii lui ciupe care ai lui purcaru si care ai lui calimente mai stef sau purcaru?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.