ALDE Arad a primit o POZIȚIE IMPORTANTĂ în vestul țării. Despre ce este vorba

ALDE Arad a primit o POZIȚIE IMPORTANTĂ în vestul țării. Despre ce este vorba

După ce s-a spus că ALDE Arad nu a fost tratată corect de partenerii de la PSD, iată că un membru de vază al organizației va beneficia de o poziție importantă într-o agenție guvernamentală.

Este vorba despre Titu Gheorghiof, care potrivit informațiilor noastre va ocupa funcția de consilier pe zona de vest în cadrul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), subordonată Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, care asigură implementarea tehnică și financiară a Programului Național de Dezvoltare Rurală.

Poziția lui Gheorghiof este una importantă în condițiile în care AFIR asigură implementarea tehnică şi financiară a Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi a preluat în totalitate derularea şi monitorizarea Programului SAPARD și activitatea APDRP.

În plus, pe lângă preluarea integrală a personalului APDRP, AFIR şi-a extins operaţiunile la nivel judeţean prin preluarea unui număr de 386 de posturi aferente serviciilor tehnice delegate din cadrul Direcţiilor Judeţene pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală.

Loading...
 1. Georghiof nu e membru ALDE ă fost susținut de PSD.

  Raspunde
  • Nici nu a avut adeziune la ALDE,cel puțin asa a declarat el în presă. Dar a avut o adeziune la UNPR și poate acum la PSD nici decum la ALDE.

   Raspunde
 2. gheorghiof a fost dat afara din alde .exista proces verbal cu excluderea d-lui gheorghiof si este sustinut de psd in ciuda lui galis si calimente. galis a sperat sa ajunga subprefect dar . . ./

  Raspunde
 3. FELICITARI ! Acum’moare’ dusmaniiiiiii

  Raspunde
 4. gheorghiof fata de multi asa zisi politicieni din arad este echilibrat stie sa negocieze, are in spate o vasta experienta politica, bun cunoscator al legilor si poate fi un castig pentru arad indiferent de culoarea politica

  Raspunde
 5. In scurta vreme Ghiorghiof va fi numit presedintele interimar al ALDE Arad , in sfarsit a reusit sa-l convinga pe Tariceanu ca e singurul mod in care partidul isi poate reveni in Arad , asta dupa ce a fost facut terci de echipa neputinciosilor Calimente- Galis !

  Raspunde
  • Ce Presedinte visati ? Domnul mentionat ar trebui sa se retraga frumos din viata politica, dupa ce ani dea rândul a distrus PNL ul din Arad pe care la condus. Domnul este un ONE MAN SHOW , care nu stie si nu vrea sa lucreze in echipa. La varsta lui ar trebui sa isi vada de putina lui viata care i-a mai ramas . Unii oameni chiar nu siu când sa se retraga…. Trist

   Raspunde
 6. totusi gheorghiof stie sa lucreze in echipa mult mai bine decat cred unii

  Raspunde
 7. Multumim din suflet PSD-istilor pentru sustinerea data domnului Titus Ghiorghiof !

  Raspunde
 8. Sunt unul din exclusii Alde.Cu d-nul Gheorghiof presedinte putem reface ce au distrus calimente,galis si decanii.

  Raspunde
 9. calimente , galis , dekany nu pot fi numiti oameni politici, eventual oportunisti politici, ei in activitatea privata sunt un zero

  Raspunde
 10. Doamne! Cine nu-l cunoaste pe Gheorghiof? Sa spui ca este mai bun organizator ca si Galis este ori mare necunoastere ori prostie. Deci sustin pe Galis.

  Raspunde
 11. Tu de unde dreak ai picat in Arad , mai habarnistule ? Galis -seringarul al tau e bun in organizarea de falimente , ultimul fiind chiar legat de Alde ! asa ca ce-ar fi sa-l iei tu de mana pe Papagalis si pe Vermorel si sa mereti unde o intarcat mutu iapa !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.