ALDE Arad se întăreşte: Ia membri şi de la PNL, şi de la PSD

ALDE Arad se întăreşte: Ia membri şi de la PNL, şi de la PSD

Deputatul Eusebiu Pistru a declarat într-o conferinţă de presă că-şi doreşte ca ALDE să devină principala forţă de dreapta în municipiul şi judeţul Arad iar pentru acest lucru nu se va sfii să ia membri de la PNL şi USR. Sau, chiar şi de la PSD!

De altfel, Pistru a făcut deja o „achiziţie” şi de la PSD: Este vorba despre Nicu Valea, fiul fostului primar al comunei Archiş. Acesta a părăsit PSD şi s-a înscris în ALDE alături de alte 25 de persoane, urmând să devină, cel mai probabil, candidatul liberal-democraţilor la funcţia de primar al comunei.

Deputatul arădean a mai anunţat că Ioan Vesa (prezent la sediul ALDE) a cerut să fie exclus din PNL, pentru a putea să se înscrie în ALDE. Alţi primari liberali – afirmă deputatul – şi-au anunţat susţinerea pentru proiectul lui Eusebiu Pistru la ALDE, dar nu pot face deocamdată pasul spre formaţiunea liberal-democraţilor, din cauza faptului că riscă să-şi piardă mandatele.

Ţinta lui Pistru e clară: „Îmi doresc să luăm locul PNL pe scena politică locală”, a afirmat deputatul. Acesta speră într-o figură frumoasă la următoarele alegeri locale. „Sper ca ALDE să poată rupe voturi şi de la PNL, şi de la USR, şi de la PSD”, a spus Pistru.

Până atunci, partidul va fi angrenat în alegerile parţiale locale pentru funcţia de primar care vor avea loc peste câteva luni la Archiş.

  1. Apa de ploae. VISE ALE LUI PISTRU,TRASEIST POLITIC.

    Raspunde
  2. Vorbe goale .Si Calimente se batea cu caramida in piept ca face si drege ! Care a fost rezultatul la alegerile parlamentare ? Dezastru , cum va fi si la viitoarele alegeri ! Cu asemenea „liberali” ALDE Arad pierde teren tot mai mult in fata aradenilor .Pot veni toti primarii PNL si PSD din judet la ALDE , partidul nu mai este credibil iar rezultatele vor fi ca atare .TINETI MINTE ACEST COMENTARIU !

    Raspunde
  3. Este doar o chestiune de timp până când cu excepția câtorva cei din poză se vor regăsi prin alte partide sau grupuri politice. Cu astfel de proiecte ALDE este deja mort. Mai trebuie îngropat.
    Soluția nu este înăuntrul vreunui partid din România. Este în schimb în puterea oamenilor de bună credință și inteligenți din țara asta să facă ceva ce nu s-a mai făcut. NU vă gândiți la cei din USR că ei nu au nimic de dat în afara de vorbe. Ci la cu totul altceva care nu s-a mai făcut. Și se poate face chiar pe Constituția actuală. Mai greu dar nu imposibil.

    Raspunde
  4. ALDE A MURIT DE MULT TIMP.SA-I FIE TARANA USOARA.

    Raspunde
  5. In poza vedeti figuri sterse a lui calimente linga PISTRU ,iar liderii care au format ALDE ARAD I-AU EXCLUS .

    Raspunde
  6. Poza de grup de Craciun de la Capalnas. Clar, in frunte cu Bohotul sef. ALDE Arad, ciao

    Raspunde
  7. Sunteti jalnici ca si-n poza de grup, mai bine ati fi tacut ,asa ati devenit penibili.

    Raspunde
  8. O,dar lipseste de la masa de craciun tipul acela cu multe „studii”,doamne cum il cheama? a, il chema in „vecini”?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.