ALDE Arad solicită de urgență un audit independent la cele două CET-uri

ALDE Arad solicită de urgență un audit independent la cele două CET-uri

ALDE Arad solicită de urgență un audit independent la cele două CET-uri, iar prejudiciul constatat să fie recuperat integral de la factorii decidenți și responsabili.

„Suntem cu toții oripilați, chiar disperați, cu privire la situația catastrofală a celor două CET-uri din Arad. Cu datorii de peste 100 de milioane de lei și cea mai scumpă gigacalorie din țară (232 de lei), respectiv o strategie de fuziune lansată de Falcă și ciracii lui din Partidul Portocaliu, așa cum tot aceștia au lansat și „strategia” de dezmembrare a celor două entități în urmă cu câțiva ani, dovedită falimentară și păguboasă, urmările vor fi resimțite în buzunarele tuturor arădenilor, ale abonaților, dar și ale plătitorilor de taxe și impozite din care se dau subvențiile. Arădenii trebuie să știe că nu Falcă și gașca portocalie plătesc aceste dezastre produse asupra economiei locale, ci noi toți, arădenii“, a declarat Mihăiță Calimente, președintele ALDE Arad.

„Din acest motiv, ALDE Arad solicită de urgență un audit independent la cele două CET-uri, iar prejudiciul constatat să fie recuperat integral de la factorii decidenți și responsabilii, adică Falcă și acoliții săi portocalii care au populat în posturi de conducere și de decizie, pe salarii și prime grase, cele două unități energetice din municipiu“, a mai declarat Calimente.

„Cerem destituirea membrilor din Consiliile de Administrație, a conducerii incompetente a celor două CET-uri, depolitizarea acestora și elaborarea, de către specialiști, a unei strategii energetice în vederea asigurării căldurii și a apei calde în locuințele arădenilor, în această iarnă, la prețuri decente și corecte“, a precizat președintele ALDE Arad.

  1. intradevar aveti foarte mare dreptate ca nu numai cet-urile au fost distruse de Faraon si acoliti sai ci tot orasul plin de mizerie si de sobolani,asta da administratie.

    Raspunde
  2. mirela secretara mancacioasa 16 septembrie, 2016, 5:36 pm

    mah da cum gasiti exemplarele astea la alde? toti lesinatii politicii aradene, daca se infiinteaza un partid nou maine se inscriu in el si uita de alde…

    Raspunde
  3. Calimacus expiratus sau cum arata si vorbeste un politician care trebuie casat , acu in Decembrie .

    Raspunde
  4. ?????!!!!!!!????? BAU !!!!!!????!!!!

    Raspunde
  5. Sa vedem daca este deacord si Ciupe omul lui Falca pt ca el este platit in consiliul de administratie al CET-ului???……..

    Raspunde
  6. Vai de mine si de mine ,dar ce LIVID este la fata Calimente,a patit ceva s-au si-a pierdut SCAUNUL decand este in ALDE ?

    Raspunde
  7. Ce,BA! te apucasi de scris?Hallo!Falimente!faza cu cetul este veche,de cand erai in spatele lui Falca,da se pare ca atunci tace-ai chitic,oare de ce? te platea bine???????????????????????????????????

    Raspunde
  8. DL.Calimente faceti public aceste demersuri SCRISE de catre domnia voastra catre cet,ca de vorbe ne-am saturat,vrem sa vedem negru pe alb ca ati solocitat acest lucru,aradenii nu va cred.

    Raspunde
  9. Da imi aduc aminte de vremea cand se platea in vama ptr.un spalat cu vermorelul,care se stia ca este a lui Calimente,dar s-a aflat ca era cu APA CHIOARA,TRIST dl.Calimente !!! ARADENII NU VOR UITA ACESTE LUCRURI SI VA VOR TACSA LA VOT.

    Raspunde
  10. Cainii latra caravana trece,asta face Calimente,nu are nimic nou propriu,a luat de la predecesorulm lui informatile si le foloseste in scop elecoral,celalalt macar nu l-a sustinut pe Falca,deci nu7 il pot acuza de nimic,dar pe acest INGREDIENT ??????

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.