ALDE: Dezinteres și bețe băgate în roatele firmelor

ALDE: Dezinteres și bețe băgate în roatele firmelor

Contraperformanțele actualei guvernări se pare că nu au limite. După ce a „reușit” să obțină un zero mare la capitolele absorbție de fonduri europene respectiv kilometri de autostradă, rămânând repetentă și la investițiile realizate în economie, aceasta iese iarăși în evidență. Desigur, în mod negativ, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Arad.

Mai exact, este vorba despre tratamentul la care sunt supuse firmele debutante de către tehnocrații liberali, un tratament caracterizat printr-un dezinteres total.

„Practic, firmele debutante nu vor avea parte de finanțare din partea Statului. Mulți tineri care au început afaceri cu gândul că vor beneficia de decontări parțiale de cheltuieli, se văd lăsați de izbeliște. Ei nu vor mai primi niciun ban pentru că fondurile destinate acestui program, în valoare de 8 milioane de euro, dispar la rectificarea bugetară” – menționează Florin Galiș, președintele organizației municipale ALDE Arad, candidat la alegerile parlamentare pentru Senatul României.

Tinerii care au de decontat bani de la Stat își vor primi banii doar dacă se vor încadra în termenele legale impuse de programul guvernamental, lucru cvasi- imposibil ținând cont de faptul că acestea sunt mult prea scurte.

Aproape 5 milioane de euro au fost alocate pentru programul în cauză, totuși vor putea să fie atrase mai puțin de 2,5 milioane de euro deoarece au fost avizate 247 de proiecte din cele 500 depuse. Nici aceste sume nu vor putea fi cheltuite în totalitate dacă patronii nu reușesc să implementeze proiectele în termenele stabilite.

Anul acesta, ajutoare din partea Statului au primit doar companiile străine, cele românești fiind excluse de Executivul Cioloș. Mai mult, în 2016 nu s-a luat nicio măsură de stimulare a spiritului antreprenorial. În condițiile date, tăierea celor 8 milioane de euro la rectificarea bugetară reprezintă încă o lovitură încasată de investitorii din țara noastră.

Spre deosebire de situația prezentată mai sus, ALDE va continua să susțină capitalul autohton precum și mediul de afaceri. Programul ALDE pune accentul pe investiții, pe sprijinul acordat întreprinzătorilor, în special al celor tineri, aflați la primii lor pași în business.

  1. Hai ma Galis ca esti expirat,ai tupeu si strici imaginea.

    Raspunde
  2. Da ma Galis,aceias ZERO performanta ca si tine la SANEVIT.

    Raspunde
  3. Puneți la colt donnule Galis!ne-am saturat de tilhari!

    Raspunde
  4. Oare cand se va termina cu plimbarile dintr-un partid in altul pentru spalarea urmelor?Ai curaj si sange-n instalatie Galis,sa vedem cine te alege,ca asa din greseala ca lumea nu este bine informata iei cateva voturi,stai linistit ca nu vei prinde post de senator,nici chiar atatia prosti care sa te voteze nu or fi.

    Raspunde
  5. eugen, esti un mare prost si idiot congenital
    ALDE va da Araduui 3 deputati si un senator, asta dupa ultimul sondaj. Ar trebui sa iti masori cuvintele si sa nu mai vorbesti in necunostiinta de cauza. ALDE are o echipa de profesionisti, unita, liberala%,apropiata de cetateni . asa ca nu iti mai da cu parerea fara sa stii pe ce lume traiesti. ALDE e singura formatiune politica care a respins din start traseismul politic si urmeaza crezul bratienienilor iar personalitatile care fac parte din ea sunt cele mai marcante ale spatiului politic deoarece sunt curate, verticale, fara pata la dosar..degeaba se da peste cap sistemul ca sa gaseasca nod in papura domnilor Calimente sau Galis sau altora, fiind fara de pata nu au ce sa le faca, altfel ii ingenuncheau demult. Unui om cinstit si cu frica de Dumnezeu diavolul nu poate sa ii faca nimic si asa sunt si acesti domni de care am avut onoarea sa scriu ai sus deoarece am auzit din surse sigure 100% ca nu au nici o pata, nici un ciubuc sau afacere murdara la activ, ci dimpotriva, au ajutat chiar si din resurse proprii oamenii aflati la necaz, urmandu-si astfel crezul in valorile crestine, liberale si europene , dand dovada ca sunt adevaratii urmasi ai bratienilor.
    Cetatene ,,EUGEN” oamenii de valoare trebuie sustinuti prin forta votului, nu injurati pe net si acuzati de afaceri murdare …asa ca ar fi mai bine sa iti revizuiesti opiniile, asta in cazul in care nu esti unul platit sa denigrezi valorile acestui judet si de ce nu a vestului tarii.

    Raspunde
  6. Francisc de la franciscani?te-ai oparit rau!ADEVARUL DOARE,FRATE,DOARE RAU! si ca sa nu iti dau alte replici prin care te oparesti si mai tare,i-a frumos ziarele si citeste ce scria Galis despre echipa lui Tariceanu cand s-a constituit PLR.Daca nu verifici si iti retragi cuvintele ,iti dau peste bot,cum?o sa vezi

    Raspunde
  7. Bai Eugene,lasa-l ,ca l-ai trosnit rau peste bot,ce vrei sa mai ii dai una!

    Raspunde
  8. cine vorbeste de bete in roata,chiar cel care a pus din opozitie,FRUMOS ITI STA MAI gALISE!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.