Ionel Ciupe: „12 ani de pedelism şi băsism au fost suficienţi pentru Arad”

Ionel Ciupe: „12 ani de pedelism şi băsism au fost suficienţi pentru Arad”

Ionel Ciupe, preşedintele filialei judeţene a ALDE, a anunţat într-o conferinţă de presă că în curând va avea loc un eveniment de lansare a candidaturii sale la funcţia de primar al Aradului, alături de cele ale candidaţilor de primar din celelalte unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Arad.

„Dorim să devenim o voce recunoscută în politica şi administraţia publică din municipiul şi judeţul Arad”, a declarat Ionel Ciupe, subliniind că „12 ani de pedelism şi băsism au fost suficienţi pentru Arad”.

Potrivit lui Ciupe, prezentat de Florin Matei drept „un Tăriceanu al Aradului”, scorul înregistrat de el într-un sondaj efectuat de o firmă de profil din Bucureşti este de 31 la sută, fiind avantajat de faptul că Aradul este un oraş de dreapta.

Ionel Ciupe a declarat că principala miză a ALDE este aceea de „a-i trezi pe arădeni”, pentru că „răul trebuie curmat” iar Aradul trebuie să o ia într-o direcţie bună.

Ionel Ciupe l-a prezentat în conferinţa de presă şi pe candidatul ALDE la Primăria Lipova. Acesta este Nicolae Artur Maier, inginer, om de afaceri din oraşul arădean.

  1. Respect ! d-nule Ionel Ciupe , oamenii cu gandire liberala sunt alaturi de d-voastra si ALDE !

    Raspunde
  2. O gramada de TRASEISTI , URAT MIROSITORI !!!! O gargara ieftina, caracteristica acestor personaje! Sunt curios pe cine vor da vina dupa vot pentru procentele obtinute?! 30% e o minciuna la fel de mare cat ciupe traseitul.

    Raspunde
  3. Minciunile acestui traseist politic 11 martie, 2016, 11:10 am

    „Am auzit şi eu că va veni Chiţoiu la Arad, ca să facă filială. Din partea mea, pot să-i transmit domnului Tăriceanu un mesaj fără echivoc : „pe mine să nu contaţi”. Eu m-am înscris în PNL Arad, pentru că am fost întotdeauna liberal şi aşa voi rămâne. Cei care au spus că voi trece la formaţiunea lui Tăriceanu ori au spus-o la nimereală, dându-şi cu presupusul, ori mint cu neruşinare”, a declarat Ciupe.

    Raspunde
  4. Eu imi doresc foarte mult sa scapam de faraonul Falchila -basila , creatura asta pd-ista a facut din Aradul meu un oras trist , avem nevoie de un primar care sa tina la aradeni si sa vina cu proiecte interesante si placute lor……. Ciupe ar putea fi acela !

    Raspunde
  5. Multi doresc sa scape de falca dau nu inlocuindu-l cu tot felul de nimicuri.

    Raspunde
  6. IONEL CIUPE un liberal ce NU a fuzionat cu PDL-ul.CIUPE te votam. JOS PDL-ul!!!!JOS taxe si impozite!!!!

    Raspunde
  7. CIUPE te ataca PDL-isti.Le este foarte frica!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.