ALDE are primar la Nădlac! Ce le transmite Ioan Radu Mărginean cetățenilor orașului

ALDE are primar la Nădlac! Ce le transmite Ioan Radu Mărginean cetățenilor orașului

Ioan Radu Mărginean (ALDE) a câștigat alegerile pentru funcția de primar al orașului Nădlac, în dauna lui Mircea Onea (PNL), principalul său contracandidat. Acesta le-a transmis un mesaj locuitorilor orașului, cărora le mulțumește pentru alegerea făcută.

„Va multumesc tuturor celor care m-ati votat atat pe mine cat si pe echipa mea de consilieri si va felicit pe toti pentru rezultatul obtinut. A fost o lupta lunga si grea dar impreuna cu voi cei care ati votat am reusit. Fara sprijinul vostru acest lucru nu ar fi fost posibil. Ma bucur ca s-a dorit o schimbare, ma bucur ca fiecare dintre voi doreste binele orasului si ma bucur ca ati avut convingerea ca voi fi un primar bun pentru voi si pentru orasul Nadlac. Multumesc pe aceasta cale si echipei ALDE Nadlac fara de care nu as fi pornit la acest drum si nu as fi reusit. Multumesc sotiei mele Camelia, surorii mele Mihaela si tuturor celor care m-au ajutat pe toata durata campaniei. Greul abia acum incepe, stiu ca nu va fi usor si voi avea nevoie in continuare de sustinerea cetatenilor tot timpul cat voi fi la conducerea Primariei. Vom avea cu totii mult de lucru dar sunt sigur ca fiecare dintre voi isi doreste sa schimbe ceva in orasul nostru. Daca avem cu totii dorinta de a ne indeplini obiectivele propuse atunci cu siguranta le vom si realiza. Le multumesc si celor care nu m-au votat si le promit ca voi fi primarul tuturor nadlacanilor indiferent de etnie, confesiune sau statutul social. Va doresc tuturor o zi buna si va astept la Primarie cu orice problema dupa ce o sa imi incep activitatea ca si primar!”, a declarat Ioan Radu Mărginean.

  1. felicitari dle primar!

    Raspunde
  2. Felicitarile noastre dmn.primar mult noroc si sanatate

    Raspunde
  3. Felicitari, succes la inceput de drum.Sa auzim de bine.

    Raspunde
  4. MULTA BAFTA ! SANATATE! SI SA DAM ALTA FATA LA NADLAC. SUNT CONVIS CA LUMEA VA VA INTELEGE. NU SE POTE PESTE NOAPTE DAR IN TIMP CITE PUTIN VOM RAUSI. TREBUE SA VA SUSTINA TOTI INDIFERENT DE CULORE POLITICA . PENTRU CA SA PIERDUT F MULTI ANI .

    Raspunde
  5. Da.. pare interesant zanbetul.
    Vom vedea in 2-3 ani acelasi zanbet… si nimic mai mult..

    Raspunde
    • Ca intre noi anonimii ” zanbetul” se scrie alfel. Daca nu recunosti literele cred ca va fi mult mai greu sa faci deosebirea intre doua zambete.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.