ALDE recunoaște libertatea de voință a fiecărei persoane, lucru valabil și în cazul comunităților gay

ALDE recunoaște libertatea de voință a fiecărei persoane, lucru valabil și în cazul comunităților gay

Ultimele luări de poziție ale președintelui Iohannis și ale premierului Cioloș, care îndeamnă la „toleranță’’ și „acceptare’’ în privința căsătoriilor gay, sunt combătute de liderii locali ALDE Arad.

După cum s-a subliniat și în cadrul întâlnirilor recente, avute cu reprezentanții Alianței Părinților, ALDE Arad ia atitudine în favoarea valorilor creștine și a moralității, periclitate prin intermediul declarațiilor respective, indiferent că vorbim despre apărarea drepturilor copilului sau despre familie.

Familia a fost lăsată de Dumnezeu ca uniune între bărbat și femeie. Nu trebuie să fii fanatic religios, cum se exprimă președintele Iohannis în mesajul lui, ca să îți dai seama că anumite precepte nu sunt negociabile ci țin de elementara morală creștină. Alinierea la presiuni venite din exterior, prin care se încearcă acreditarea ideii că respectarea unor valorilor etice de bază ar constitui înapoiere ori intoleranță, este la rândul său inacceptabilă.

ALDE recunoaște libertatea de voință a fiecărei persoane, lucru valabil și în cazul comunităților gay. Însă căsătoria trebuie să rămână ceea ce a fost destinat să fie, ea nu trebuie să se transforme într-o manifestare nefirească, anormală. În consecință, respingem în mod tranșant parteneriatul civil între persoane de același sex și propunem ca în Constituția României să fie prevăzut, negru pe alb, că familia se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie și nu pe cea dintre soți.

  1. Mos Calimente , alo , vezi ce vorbesti ca o sa superi rau pe cineva apropiat politic de tine si ce dreak te faci ?

    Raspunde
  2. No sa vedeti de acu cum va fi relatia cu …..y,cred ca destul de incordata!poate va incepe sa i-o traga pe la spate,stiri nu gluma vor fi.

    Raspunde
  3. Uau,si eu care crede-am ca ne sustine!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  4. Calimente!! Te poti astepta oricand sa gasesti pioneze pe fotoliu!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  5. Bietul Calimente,a ramas si el cu gura cascata de informatia pe care trebuie sa o transmita,hai nu fiti rai!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  6. Sa stiiiii ca sunt suparat rau pe tine mai Cali , tu chiar ma lasi sa ruginesc , tocmai pe mine care ti-am adus lei si valuta , Raule care esti !!!

    Raspunde
  7. Ia vedeti voi aci dragi aradeni cum arata un politruc cu 0 implicare politica pentru binele aradenilor , cu certitudine voturile din decembrie vor fi pe masura celor facute de acest personaj antipatic !

    Raspunde
  8. Basth de-aici ma scandalagiule si fripturistule !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.