ALDE țintește o expunere parlamentară consistentă

ALDE țintește o expunere parlamentară consistentă

La sfârșitul săptămânii trecute, în Capitală, reprezentanții ALDE s-au reunit în cadrul conferinței naționale desfășurate sub genericul Ligii Aleșilor Locali ALDE. În prezența copreședinților partidului, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, peste 1000 de aleși locali (primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene, consilieri județeni respectiv locali) au ținut să onoreze cu participarea această acțiune politică de toamnă, premergătoare alegerilor parlamentare din data de 11 decembrie.

Au fost discutate și analizate în principal probleme vizând administrația locală, totodată liniile directoare în activitatea de resort, precum și aspecte ce au legătură cu campania electorală sau implicarea autorităților locale ALDE în reușita apropiatelor alegeri.

Filiala ALDE Arad a fost reprezentată la manifestare de o delegație compusă din 30 de persoane, în fruntea cărora s-a aflat primvicepreședintele Mircea Purcaru, consilier județean. Merită subliniat faptul că ALDE Arad și-a propus să obțină un scor semnificativ la votul organizat în luna decembrie, scor care să îi permită o expunere parlamentară consistentă.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.