Alegeri la în organizaţiile PNL din mai multe localităţi arădene. Iată câştigătorii

Alegeri la în organizaţiile PNL din mai multe localităţi arădene. Iată câştigătorii

Liberalii arădeni continuă alegerile în organizaţiile locale ale partidului.

În ultimele zile au avut loc alegeri în organizaţiile din Şimand, Dieci, Moneasa şi Igneşti.

Mircea Para, ales preşedinte al PNL Şimand

Mircea Para a fost ales președinte al organizației PNL Șimand. Acesta a ținut să le mulțumească membrilor din organizația liberală pentru încrederea acordată.
„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat și de data aceasta votul lor. Este o onoare dar și o provocare pentru mine și vreau să îi asigur că voi face tot ce-mi stă în putință cu maxim profesionalism, ca acest partid să își câștige locul în inimile șimăndanilor.  Alegerile locale sunt cel mai greu test pentru un președinte de organizație. Sunt sigur că în 2020 vom putea spune că am reușit împreună”, a declarat Mircea Para.

La alegerile de la Şimand a participat şi Iustin Cionca, din partea conducerii PNL Arad, alături de Răzvan Cadar și Doru Bozga. „Mergem mai departe cu alegerile din organizațiile județene. Am luat parte la alegerile de la Șimand și mă bucur de încrederea acordată de către membrii organizației PNL, lui Mircea Para. Îl felicit, îi urez mult succes pe viitor și îl asigur de tot sprijinul din partea mea și a conducerii de la Arad.  Sperăm să ne îmbunătăţim structurile teritoriale și să înțeleagă toți cei care sunt acum conducători de organizații că doar prin muncă și alături de o echipă unită se pot face progrese”, a declarat Iustin Cionca.

Bogdan Florin, ales preşedinte al PNL Dieci

Președinte al PNL Dieci a fost ales Bogdan Florin. „Avem în plan multe schimbări pentru comuna noastră, însă acestea se pot realiza doar cu o echipă unită care luptă pentru același scop. Îi mulțumesc domnului deputat Pistru pentru încrederea și sprijinul său!”, a declarat noul președinte Bogdan Florin.

Eusebiu Pistru le-a vorbit membrilor PNL Dieci despre potențialul pe care îl are comuna, așteptările sale față de această organizație și faptul că îi sprijină în proiectele lor: „Sunt alături de această echipă de mai mulți ani și știu că mă pot baza mereu pe susținerea lor. Este o perioadă dificilă pentru PNL, nefiind la guvernare, însă am toată încrederea că în urma acestor alegeri interne vom ieși mai puternici, mai bine organizați și cu o platformă politică sustenabilă. Acest fapt se va traduce în cooperare și susținere pentru comunitatea locală!”, a concluzionat deputatul Pistru.

Vicepreședintele PNL Arad Ovidiu Moșneag consideră că organizația liberală Dieci se află pe drumul cel bun. „Sunteți o echipă organizată și determinată să munciți pentru comunitatea voastră iar pentru acest lucru vă felicit! Ați ales un președinte capabil să mențină echipa unită, iar împreună veți putea demara proiectele pe care vi le-ați propus. Aveți întreg sprijinul meu, al deputatului Pistru și a întregii conduceri de la Arad!”, a declarat Ovidiu Moșneag.

Ionel Oprea, ales preşedinte al PNL Moneasa

Ionel Oprea a fost ales, în unanimitate, președinte al PNL Moneasa. „Este o bucurie pentru mine să am parte de susținerea tuturor colegilor din organizație pentru această funcție. Nu ne este ușor, având în vedere faptul că nu am câștigat Primăria la alegerile trecute, însă împreună cu echipa de liberali din Moneasa ne propunem ca în 2020 să ieșim învingători. De prea mulți ani această superbă comună turistică a fost neglijată de administrația locală PSD. Este momentul pentru o schimbare, iar dacă proiectele noastre vor avea susținerea comunității, dar și a conducerii centrale de la Arad sunt convins că Moneasa va fi punctul central al turismului arădean”, a declarat Ionel Oprea.

Senatorul liberal Ioan Cristina, prim-vicepreşedinte al PNL Arad, este de părere că echipa de la Moneasa are un drum greu de parcurs, însă cu perseverență și susținerea potrivită va face față provocărilor: „Am toată încredere că liberalii din Moneasa vor reuși tot ceea ce își propun. Le stau la dispoziție dacă vor avea nevoie de ajutor și sunt deschis către dialog constructiv. În perioada următoare Partidul Național Liberal va trece printr-o perioadă de reformare în ceea ce privește conducerea organizațiilor și cea a întregului partid. Am convingerea că din această competiție internă vom ieși mai puternici și mai determinați”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

La rândul său, deputatul PNL Eusebiu Pistru consideră că forța unei organizații politice constă în oamenii determinați care alcătuiesc echipa: „Apreciez efortul pe care organizația Moneasa l-a depus în ultimul timp, indiferent de rezultate. Știu că nu le-a fost ușor însă cu echipa potrivită și cu oamenii dedicați sunt convins că vor face treabă bună, iar rezultatele pe care și le doresc nu vor întârzia să apară. Fiind în perioada alegerilor interne, Partidul Național Liberal se va consolida. Am certitudinea că proiectul politic la care toți ne vom alătura va duce la schimbarea în bine, atât de necesară pentru progresul partidului, dar și al României”.

La alegerile de la Moneasa au participat și consilierii județeni Ovidiu Moșneag și Cristian Feieș.

Marinel Ioan Urs, ales preşedinte al PNL Igneşti

În urma alegerilor care au avut loc în cadrul organizației PNL Ignești, primarul comunei, Marinel Ioan Urs, a fost ales președinte.

„Mă simt onorat de faptul că și de această data colegii mei au avut încredere în abilitățile mele de a conduce această organizație. Vom merge în continuare atât cu proiectele administrative, cât și cu cele politice. Chiar dacă Ignești este o comună mai mică, sunt multe de făcut și am convingerea că în echipă, cu ajutorul domnului deputat Pistru și a conducerii de la Arad vom reuși să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne propunem”, a declarant președintele PNL Ignești Marinel Urs.

Deputatul Eusebiu Pistru consideră că o echipă de oameni dedicați comunității lor aduce un plus valoare acesteia. „Îl felicit pe domnul președinte Urs și îl asigur de tot sprijinul meu pentru proiectelele pe care echipa din Ignești le va întreprinde. Suntem în perioada alegerilor interne atât la nivel de județ, cât și national. Alegerea unui lider care va putea să transmită unitate, forță și deschidere către nou va fi esențial pentru viitorul Partidului Național Liberal. Sunt convins că înțelepciuna și rațiunea liberalilor va prima în aceste alegeri, iar conducerea PNL va aduce schimbarea și forța, atât de necesare pentru proiectul nostru politic”, a încheiat deputatul Pistru.

La alegerile organizației PNL Ignești a participat și consilierul județean Ovidiu Moșneag. „Această echipă locală nu a dezamăgit până acum și am convingerea că va merge înainte pe un drum al succesului. Mă aștept ca această colaborare să aducă rezultate bune pentru întreaga organizație a PNL Arad așa cum au adus și până acum. Felicitări domnului președinte Urs şi echipei sale. Sunt și voi fi mereu alături de ei”, a declarat vicepreședintele PNL Arad Ovidiu Moșneag.

La alegerile organizației PNL Ignești a participat și senatorul Ioan Cristina, care a dat un mesaj de armonie și consolidare a echipei liberale.

  1. Adevarul este ca Cristina, Cadar si Balcea nu mai sunt de mult PNL-isti, ei devenind servanti la ordinile dementiale a lui Gogu Teleormaneanu. Pacat ca oamenii adevarati liberali au fost indepartati din partid. Toate sedintele se tine de Falca, care l-a sfarsit da ordine catre supusi ( da supusi nnu colegi de partid, ca asa este moda PSD-ista)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.