ALERTĂ ÎN EUROPA: Avioane de pasageri DISPĂRUTE de pe radar!

ALERTĂ ÎN EUROPA: Avioane de pasageri DISPĂRUTE de pe radar!

Fenomen îngrijorător în Europa Centrală, unde mai multe avioane au dispărut de pe radar. Misterioasele dispariţii au fost semnalate în trei ţări, Austria, Germania şi Cehia.

Potrivit autorităţilor austriece, dispariţiile au avut loc în două rânduri la începutul acestei luni, când datele avioanelor privind localizarea, altitudinea şi identitatea au dispărut, pur şi simplu, de pe radare, timp de o jumătate de oră. Germania şi Cehia au raportat incidente similare, motiv pentru care autoritatea europeană pentru control aerian a început o investigaţie.

Dispariţiile avioanelor îngrijorează autorităţile, mai ales că un avion malaezian de pasageri care a dispărut la începutul lunii martie nu a fost descoperit nici până astăzi.

  1. Dumnezeu a creat omul sa umble pe pamant nu sa zboare ca pasarile Cerului. De aceea dispar avioanele si se intampla nenorociri

    Raspunde
  2. florin ardeleanu 13 iunie, 2014, 3:12 pm

    ȘTIREA NU ARE NICI O CREDIBILITATE! 1. NU E SEMNATĂ. 2. NU CITEAZĂ O SURSĂ DE PRESĂ SAU O PERSOANĂ OFICIALĂ DIN ȚĂRILE AMINTITE! FRAȚILOR, NU MAI INVENTAȚI ȘTIRI, E PENIBIL! NU DEGEABA, LA CATEGORIA CREDIBILITATEA ȘTIRILOR ȘI PRESEI DIN ROMÂNIA, SUNTEM PE UN LOC JENANT..!

    Raspunde
  3. E plin de dobitoci care pun botul la orice vrajeala si mai si lasa comentarii cretine

    Raspunde
  4. Si mai aveti si 3 milioane la intretinere!

    Raspunde
  5. pocaiti-va! lumea e rea de aceea se intampla lucrurile astea!

    Raspunde
  6. Suntem ciudați ,nu ?

    Raspunde
  7. Hahahaha. Super comice comentariile. Ganditi-va cat pierde o companie aeriana daca este boicotata. Ganditi-va cat perde intreaga industrie daca sunt boicitate conditiile de zbor. Eu cred ca e mai degraba vorba de propaganda rusa menita sa slabeasca europa si sa paranoizeze oamenii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.