Alianţa PNL – PDL ar putea genera o INFLAŢIE de DIRECTORI în societăţile municipalităţii şi ale CJA

Alianţa PNL – PDL ar putea genera o INFLAŢIE de DIRECTORI în societăţile municipalităţii şi ale CJA

Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad, crede că realizarea unei alianţe sau fuziuni PNL – PDL pe plan local „nu schimbă cu nimic poziţia şi «potenţa» liberalilor în CLM şi CJA”. Ba, mai mult decât atât, va duce la creşterea numărului de directori la societăţile aflate în ograda Consiliului Local Municipal şi a Consiliului Judeţean Arad.

„Atâta vreme cât erau în USL sau înainte de aceasta, consilierii liberali arădeni aveau măcar posibilitatea să iniţieze proiecte de natură să aducă un folos arădenilor şi Aradului. Chiar dacă maşina de vot a primarului le respingea din start, măcar aveau posibilitatea să arate cetăţenilor că sunt aproape de ei, că vor să facă lucruri benefice. Din acest punct de vedere, odată cu trecerea liberalilor în tabăra PDL se schimbă un singur lucru: nu vor mai avea voie să facă nici un proiect de hotărâre, ci doar să le voteze pe cele ale primarului, în CLM, respectiv ale preşedintelui PDL, în CJA. Adică, ale aceleiaşi persoane, Gheorghe Falcă. Consilierii liberali ar putea avea o singură şansă ca unele proiecte ale lor să fie promovate şi votate: să fie în folosul camarilei primarului. Dacă, în acelaşi timp ar fi, cât de cât, şi în folosul cetăţenilor, pot să-şi ia gândul, pentru că acestea nu pot fi promovate decât ca iniţiative ale primarului”, a declarat Mircea Purcaru.

Totodată, liderul conservatorilor arădeni se întreabă când îşi vor retrage liberalii oamenii pe care încă îi au la instituţiile deconcentrate. „Sincer, schimbarea din funcţii a liberalilor este de natură să ne îngrijoreze într-un fel, pentru că odată ce trec sub tutela lui Falcă, acesta va trebui să le ofere posturi acolo unde are posibilitatea. Tare mă tem că din nou, după «reţeta» deja verificată, PDL va inventa tot felul de noi posturi la societăţile pe care Primăria şi CJA le au în subordine, dublând sau triplând numărul directorilor, care, ca nişte oameni de dreapta ce sunt, îşi vor umfla buzunerele, pe socoteala contribuabilului arădean. Va fi o adevărată inflaţie de directori”, conchide Purcaru.

  1. asta iar vorbeste ca se afle in treaba. pai crede el ca PDL le va da ceva intrusilor de la PNL? rahat pe bat eventual!

    Raspunde
  2. GALIS a fost dat afara de la PNL .

    Raspunde
  3. Nu a fost dat inca afara, individul e tras pe linie moarta,la ajutat foarte mult ” prietenul” lui Balcea zis tolobonu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.