ALIMENTE EXPIRATE şi ţigări netimbrate, vândute la un magazin din judeţul Arad

ALIMENTE EXPIRATE şi ţigări netimbrate, vândute la un magazin din judeţul Arad

Alimente expirate şi ţigări netimbrate, asta au găsit poliţiştii la un magazin din localitatea arădeană Sintea Mare. Administratorul unităţii a fost amendat cu 2.000 de lei iar marfa, în valoare tot de 2.000 de lei, a fost confiscată.

„Poliţiştii de la Poliţia oraşului Chişineu Criş şi cei de la Secţia nr. 3 de Poliţie Rurală Chişineu Criş au confiscat, joi, peste 700 de ţigări netimbrate şi mai multe produse alimentare expirate, comercializate ilegal într-un magazin de pe raza localităţii Sintea Mare. Poliţiştii au constatat că administratorul magazinului a expus spre vânzare mai multe produse alimentare care aveau termenul de valabilitate expirat şi ar fi oferit spre comercializare 720 de ţigări netimbrate, fără a deţine documente legale de provenienţă pentru respectiva marfă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei iar ţigările netimbrate şi produsele alimentare expirate, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, au fost confiscate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.