Ambasadorul Canadei s-a întâlnit cu Gheorghe Falcă. Care a fost scopul vizitei

Ambasadorul Canadei s-a întâlnit cu Gheorghe Falcă. Care a fost scopul vizitei

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a primit joi, 28 septembrie, vizita Excelenţei Sale, Kevin Hamilton, Ambasadorul Canadei în România. Înaltul oaspete este prezent în Arad cu ocazia unui eveniment dedicat Acordului Econonomic Comerical și Cuprinzător U.E. – Canada. De altfel Acordul  „CETA” a fost şi subiectul central al întrevederii, informează Primăria.

„După o prezentare a situaţiei economice a Aradului, am discutat despre Acordul Economic şi Comercial Global dintre Uniunea Europeană şi Canada.  Documentul a fost în cele din urmă semnat duminică, spun asta având în vedere faptul că până să se ajungă la acest moment au fost negocieri tensionate şi chiar o anulare neaşteptată la începutul săptămânii trecute. Ne onorează faptul că Aradul a fost, după capitală, primul oraş pus pe agendă de Înaltul oficial în vederea prezentării beneficiilor CETA”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Excelenţa sa, Kevin Hamilton a mărturisit că este pentru prima dată în Arad şi i-ar face mare plăcere să revină. Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar anul viitor.  

„I-am lansat o invitaţie Excelenţei Sale de a  participa  anul viitor la Târgul Industriei Arădene pe care intenţionăm să-l organizăm cu ocazia centenarului Marii Uniri”a afirmat  Gheorghe Falcă.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.