Ambasadorul Palestinei în România, în vizită oficială la Consiliul Judeţean Arad

Ambasadorul Palestinei în România, în vizită oficială la Consiliul Judeţean Arad

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a primit joi, 28 septembrie, vizita oficială a Excelenţei Sale Fuad Kokaly, Ambasadorul Palestinei în România.

În cadrul întrevederii, preşedintele Consiliului Judeţean a prezentat oficialului din Palestina punctele forte ale judeţului. Discuţiile s-au axat pe domenii precum economie, sănătate, educaţie şi infrastructură.

„Este prima vizită în Arad, dar ne-am făcut deja o impresie foarte pozitivă. Credem într-o colaborare strânsă cu comunitatea internaţională. Avem astfel de relaţii cu mai multe oraşe sau regiuni din Europa, chiar şi din România şi sperăm, ca în viitor, să realizăm şi să dezvoltăm o relaţie cât mai strânsă şi cu Aradul”, a afirmat Excelenţa Sa Fuad Kokaly, Ambasadorul Palestinei la Bucureşti.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, le-a propus oaspeţilor un prim proiect comun. „Ne-ar face plăcere să organizăm la Sala Clio o expoziţie cu fotografii realizate de profesionişti din Palestina. În reciprocitate, putem oferi o expoziţie pentru o cunoaştere mai bună a Europei Centrale şi de Est de către locuitorii Palestinei. Arta, şi mai ales arta vizuală, reprezintă un bun instrument pentru a ne cunoaşte”, a afirmat, la rândul său, Iustin Cionca.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.