AMENINŢARE/ Coreea de Nord: Acum a venit rândul Americii să plătească

AMENINŢARE/ Coreea de Nord: Acum a venit rândul Americii să plătească

Coreea de Nord a făcut o ameninţare fără precedent la adresa Statelor Unite ale Americii, după discursul preşedintelui Donald Trump de la ONU.

„Stimatul lider Kim Jong-Un a transmis un avertisment sever: Statele Unite trebuie să acționeze cu multă atenție și să înceteze să ne mai deranjeze, dacă nu vor să fie făcute de rușine în fața întregii lumi expunându-se unui atac militar din partea noastră. Liderul nord-coreean a afirmat că forțele noastre strategice, care au capabilități extrem de puternice, necunoscute de nimeni, nu vor lăsa America, un stat agresor, să rămână nepedepsită”, a declarat ministrul nord-coreean de Externe Ri Yong-Ho, într-un interviu acordat agenției de presă ruse Tass.

„Acum a venit rândul Americii să plătească; întregul nostru popor, toți militarii noștri cer insistent să fie reglat scorul final cu americanii cu foc, nu prin cuvinte. Aproape că am atins punctul final în scopul nostru suprem de a avea un echilibru real de capabilități în raport cu Statele Unite. Armele noastre nucleare nu vor fi niciodată subiect de negocieri atât timp cât politică Statelor Unite de a face presiuni asupra Coreei de Nord nu va fi oprită definitive”, a precizat ministrul nord-coreean.

În discursul rostit la ONU, luna trecută, Donald Trump a avertizat că va distruge Coreea de Nord.

Sursa: Ziare.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.