AMENINŢARE FĂRĂ PRECEDENT: Comandantul ARMATEI RUSE afirmă că România e PRINCIPALA ŢINTĂ a RUSIEI!

AMENINŢARE FĂRĂ PRECEDENT: Comandantul ARMATEI RUSE afirmă că România e PRINCIPALA ŢINTĂ a RUSIEI!

Ameninţarea rusă la adresa României devine tot mai făţişă.

De această dată, generalul Valeri Gherasimov, şeful Statului Major rus, a afirmat că sistemele de apărare antirachetă instalate în Polonia şi România sunt o ameninţare şi Rusia este pregatită să răspundă, scrie The Wall Street Journal, citat de ziare.com.

„Puterile non-nucleare unde sunt instalate elemente ale scutului antirachetă au devenit obiectul răspunsului prioritar”, a spus Gherasimov, făcând referire la România şi Polonia.

Comentariul său a fost făcut la o conferinţă de la Moscova pe tema apărării, unde mai mulţi lideri ruşi au avertizat cu privire la ameninţarea reprezentată de SUA şi NATO.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat la rândul său că, dacă nu vor fi operate ajustări în planurile privind instalarea scutului antirachetă în Europa, atunci vor deveni clare motivele acestui proiect, potrivit RIA Novosti și TASS, citate de Agerpres.

„Dacă realizarea programului privind sistemul de apărare antirachetă global va continua fără nicio ajustare chiar și în condițiile unui progres la negocierile în problema nucleară iraniană, motivele care au stat la baza construcției scutului antirachetă în Europa vor fi evidente pentru toți”, a declarat Lavrov.

De remarcat că în ultima vreme s-au intensificat ameninţările, mai mult sau mai puţin voalate, venite dinspre Moscova, la adresa ţării noastre.

  1. IN 24 DE ORE RUSII VOR CUCERI ROMANIA SI VOR DA MANA CU PRIETENII LOR DE LA BUDAPESTA CARORA LE VOR DA ARDEALUL

    Raspunde
  2. 🙂 Romania ar trebui sa fie de partea Rusiei (Europei), nu de partea USA

    Raspunde
  3. Sa ma pis pe ei de rusi!!!

    Raspunde
  4. clasa de jos a rusiei care e majoritara si foarte saraca ar vrea sa scape de Putin , doar ca sunt oameni puternici acolo . la ei o revolutie sta sa erupa 😉 comunism frate , comunism

    Raspunde
  5. comandantul armate rusiei a baut prea multa votka cind a tinut discursu sau mint prea mult asti ca sa le dam share

    Raspunde
  6. Problema este nu sa ocupi Romania….Romania este de mult timp ocupata….de catre Americani ….mai bine zis de Sekte satanice. ….care conduc din umbra Romania acuma mai este si presedintele. …Romaniei unul de origine germana sa nu zic nazista….Deci ….Germania actuala….cu industria de armament…iar in firmele acestea lucreaza. Multi oamenii….3 milioane de Germanii…iar multe dintre firmele acestea sunt sefii…ori in sekte satanice…….SS………gestapo….
    Ori sunt conduse de sekta Scietologie-Scientology…. din umbra ca sa nu sa se platesca impozit la staat ori. Multe firme de armament si de farmaceutica care produc medicamente…..sunt conduse de serviciul secret german. B.N.D. …..Bundesnachritendienst….in care deobicei. …..sunt peste tot….iar in plus ei au oamenii lor asa zisi V…Mann…..neo-nazisti…….deci nu va faceti griji. Germanii. Americanii trebuie sa vanda armele la prostime ….daca o sa apartinem din acesta categorie. Acest lucru depinde de un presedinte de origine Romana-Germana…..Eu unul stiu numai una eu nu am incredere in Johanis….chiar daca vom fii ocupatii…. Rusii vor face ca si in Afganistan. cuceresc. Tara …..dar problema este sa mentina……Romania. Ocupata …..iar eu imi cunosc poporul ….acest lucru nu va fii posibil….multa vreme….Stelly Bush…dekra. Fac

    Raspunde
  7. Noi,romani,totdeauna am avut si avem impresia ca ne conduce cineva,dar va spun,ca suntem o natie de hoti si banditi,ne vindem pe nimic,si nu avem coloana vertebrala. Noi nu ne putem conduce singuri,vezi perioada Basescu,numai sa ne furam stim.

    Raspunde
    • Aveti mare dreptate la rosia montana sa gasit o dală din aur wolfram si piatra de granit au scoso din galeria hiporboreana au topito 935 de tone de aur o avere mare de tot cine o fi luato.

      Raspunde
  8. De ce nu va duceti dracu bai labagiilor care faceti politica de cacat si in loc sa va aparati ce a m-ai ramas din tara asta voi va ganditi sa vindeti tot

    Raspunde
  9. Aveti mare dreptate la rosia montana sa gasit o dală din aur wolfram si piatra de granit au scoso din galeria hiporboreana au topito 935 de tone de aur o avere mare de tot cine o fi luato.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.