Ameninţare ÎNFIORĂTOARE din Rusia: „Ne îndreptăm către un RĂZBOI”

Ameninţare ÎNFIORĂTOARE din Rusia: „Ne îndreptăm către un RĂZBOI”

Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a cerut Statelor Unite şi Uniunii Europene să nu împingă Ucraina spre intrarea în NATO, dar în acelaşi timp a refuzat să garanteze că Rusia nu va alipi regiunile ucrainene Doneţk şi Lugansk, care au votat separarea lor de Ucraina în cadrul unui referendum.

„Nu trebuie să garantăm nimic nimănui pentru că nu ne-am asumat niciodată obligaţii în acest sens”, a declarat Medvedev într-un interviu acordat Bloomberg, adăugând că, acum, „cel mai important este să calmăm situaţia în Ucraina”.

Premierul a declarat că Rusia a pregătit măsuri ca răspuns la potenţiala extindere a sancţiunilor americane şi europene. „Ne îndreptăm încet dar sigur către un al doilea Război Rece, de care nu are nevoie nimeni”, a spus Medvedev.

  1. Daca vroiau sa atace atacau demult si nu asteptau sa se mobilizeze Nato. Isi arata muschi atat…tipic rusesc dar pe noi ne poate avantaja pe termen lung. Cineva trebuie sa pazeasca portile europei asa ca stati linistiti rusia nu isi permite acum un razboi total.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.