Anca Stoenescu: „PNL Arad transportă membrii de partid cu microbuzele elevilor, fără nicio reținere“

Anca Stoenescu: „PNL Arad transportă membrii de partid cu microbuzele elevilor, fără nicio reținere“

Filiala PSD Arad susține că PNL Arad a folosit microbuzele elevilor pentru a transporta membrii de partid la sala Polivalentă din Arad cu ocazia lansării candidaților.

„PNL-ul  de azi mulțumește PSD-ului  care a rămas același și azi, pentru că în 2014, pentru a preveni abandonul  școlar, Guvernul Ponta aloca în mod nediscriminatoriu 23 de microbuze pentru județul Arad.În  2014 proiectul PSD a fost atacat de PDL care a considerat că dotarea primăriilor cu microbuze școlare pentru transportul elevilor este o acțiune populistă“, a declarat Anca Stoenescu.

„În 2016 se pare că microbuzele primite de la Guvernul PSD sunt utile în campania electorală a PNL Arad. Astfel, joi 24 noiembrie, PNL Arad transporta membrii de partid cu microbuzele elevilor, fără nicio reținere. Poate au o şi explicație cei de la PDL-PNL. Au fost transportați elevi la o ,,lecție deschisă,, sau cerc pedagogic, dar la această nelămurire ne poate răspunde concret conducerea ISJ ARAD care coordonează astfel de activități, doar că, din câte știu eu, ele se derulează în prima parte a zilei, nicidecum seara la Sală Polivalentă”, a precizat consilierul local PSD Anca Stoenescu.

  1. TOTI o apa si-un PAMANT… Doamne da!

    Raspunde
  2. Stoeneascoooooo!!! lasa popvestile, ziiiii mama cand platesti factura la CET?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.