Anestezişti „anesteziaţi” la Matern: Cum fac, ÎN REALITATE, de gardă

Anestezişti „anesteziaţi” la Matern: Cum fac, ÎN REALITATE, de gardă

O situaţie cel puţin bizară poate fi întâlnită la secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Adică, la „Matern”, acolo unde una scrie în lista de gardă şi alta se petrece în realitate. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă.

Dar, dacă se verifică şi se confruntă documentele, se poate observa cu uşurinţă că gura lumii adevăr grăieşte.

Astfel, deşi în lista celor care au făcut de gardă (la începutul lunii martie, să zicem!) numele medicilor diferă de la o zi la alta, în realitate de gardă a făcut doar unul. Iar acest lucru se poate vedea confruntând lista de gardă cu raportul de gardă, decontarea stupefiantelor şi tratamentul făcut în cazul operaţiilor care au avut loc trei zile la rând!

Că aşa-i la noi: e bine şi aşa, mai rău să nu fie etc.

  1. La Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Arad, nu se poate face un control mai amanuntit in randul mediciloir si al asistentilor? Ar trebui atentionat Ministerul Sanatatii in legatura cu ce se intampla la acest Matern din Arad, si sa nu mai vorbim de spaga pe care o asteapta chiar si infermierea, sa nu mai vorbim de medici si de asistenti. Unde se duc fratilor bani pe care noi ii platim la sanatate si in momentul in care ajungem pe punctul de a da viata unei fiinte ne costa o avere ca sa putem fii tratati decent!!! RUSINE !!!!

    Raspunde
  2. La sp judetean s-a cuibarit iar incompetenta pe linie politica.

    Raspunde
  3. nu va legati de firma de anestezisti, ca stie cine trebuie a cui este,care este suma platita lunar pentru ei!nu oricine-i secretar de stat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.