A angajat pe cineva să-i UCIDĂ fostul iubit. Ce a urmat e de NEIMAGINAT

A angajat pe cineva să-i UCIDĂ fostul iubit. Ce a urmat e de NEIMAGINAT

O tânără frumoasă de numai 29 de ani a pus la cale un plan macabru. Ea vroia să scape de fostul logodnic, cu care avea și un copil. Planul a luat însă o întorsătură neașteptată.

Laura Buckingham l-a rugat pe prietenul ei actual, Joseph, să-l ucidă pe Brad Sutherland, fostul iubit și tatăl copilului ei. Acesta i-a spus că nu o va face personal, ci va ruga pe cineva să-l ajute. Drept urmare, Laura l-a plătit pe un amic de-a lui Joseph cu suma de 3 000 de dolari ca să-l omoare pe Brad.

Asasinul s-a întors la Laura după câteva zile, cu poze care dovedeau că bărbatul a fost ucis. Ceea ce nu știa femeia a fost că Joseph, după ce i-a cerut să comită o crimă, s-a dus imediat la poliție și le-a spus tot ce avea de gând să facă.

Criminalul plătit era de fapt un agent sub acoperire, care l-a avertizat pe Brad de ceea ce vroia fosta lui iubită să facă, iar apoi i-au înscenat moartea împreună.

Laura Buckingham a fost arestată, iar Joseph a fost considerat un erou. Victima a declarat că se află încă în stare de șoc deoarece nu se aștepta să-i fie pusă viața în pericol, mai ales din cauza mamei copilului său.

laura

Sursa: thedailybeast.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.