ANGAJEZI absolvenţi de liceu şi de facultate? Statul LE PLĂTEŞTE SALARIUL!

ANGAJEZI absolvenţi de liceu şi de facultate? Statul LE PLĂTEŞTE SALARIUL!

Întreprinderile Mici şi Mijlocii pot beneficia de subvenții pentru locurile de muncă nou create cu condiția să angajeze absolvenți din promoția 2014, de liceu sau facultate, informează Mihaela Breaz, director executiv al CNIPMMR Arad, într-un comunicat de presă.

„Acești bani vor acoperi cheltuielile salariale complete pentru un salariu net de 900 de lei pentru absolvenții cu studii medii și de 1300 de lei pentru cei cu studii superioare. Banii se acordă pentru o perioadă de minim 6 luni și maximum 12 luni, iar angajatorii au obligația de a menține posturile nou create pe o perioadă de timp cel puțin egală cu cea pentru care s-a încasat subvenția”, se arată în comunicat.

Valoarea totală estimată a subvenților care vor fi acordate este de aproximativ 80 milioane de lei, fiind estimat un număr de 1000 de întreprinderi care vor putea beneficia de aceste subvenții.

Înscrierea se face până la epuizarea bugetelor alocate, prin tehnoredactarea, semnarea, ștampilarea și transmiterea prin e-mail a formularelor de înregistrare disponibile în format editabil și electronic pe site-ul www.aippimm.ro și www.imm.gov.ro, unde pot fi regăsite şi mai multe informații.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.