Angela Merkel, AMENINȚATĂ de un german care luptă alături de Statul Islamic

Angela Merkel, AMENINȚATĂ de un german care luptă alături de Statul Islamic

Un jihadist german care luptă alături de Statul Islamic a postat pe Internet un clip în care îl ameninţă pe cancelarul german Angela Merkel.

Jihadistul, originar din landul german Renania de Nord, pe nume Abu Dawud al-Almani îl aduce, mai întâi, în discuție pe preşedintele american Barack Obama, după care îşi îndreaptă atenţia către ţara sa de origine şi către „jegoasa” Angela Merkel. Înregistrarea a fost făcută în oraşul sirian Alep şi publicată miercuri, potrivit The Local.

„Este valabil şi pentru voi, germanilor, şi jegoasa de Merkel, care a dăruit cadouri Israelului”, spune el, făcând un apel la „fraţii” săi din Germania, Austria şi Elveţia să se alăture jihadului.

„Vă aşteptăm. Aşteptăm reuniunea asta de mai bine de 1.400 de ani”, spune al-Almani, cerând NATO să trimită trupe în Siria şi Irak, astfel încât Statul Islamic să se poată lupta cu ele.

Potrivit publicaţiei germane Welt, bărbatul care apare în filmarea de nouă minute este un german convertit la Islam pe nume Michael N. În clip, acesta apare alături de alţi islamişti britanici şi francezi.

El a locuit în oraşul german Gladbeck şi s-a alăturat mişcării islamiste Salafist cu trei ani înainte să plece în Orientul Mijlociu. Jihadistul a plecat din Germania mai întâi în Egipt, alături de soţia sa, iar de acolo a ajuns în Siria.

Foto: Wikipedia.org

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.