ANIF intervine azi la Olari, unde Canalul Morilor a provocat inundații (FOTO)

ANIF intervine azi la Olari, unde Canalul Morilor a provocat inundații (FOTO)

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a solicitat duminică ajutorul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare pentru rezolvarea situației din comuna Olari, unde din cauza precipitațiilor abundente Canalul Morilor a provocat inundații.

„Am fost la fața locului împreună cu vicepreședintele Consiliului Județean, doamna Claudia Boghicevici, cu domnul consilier județean Doru Bozga și cu domnul primarul Petru Răuț, și am constatat că suprafețe mari de teren sunt afectate. I-am cerut domnului director Mircea Purcaru, de la ANIF, o intervenție de urgență, întrucât oamenii din comună, care trăiesc cu precădere din agricultură, au ajuns la limita disperării. Avem primar nou, la Olari, și îi acordăm tot sprijinul pentru rezolvarea acestei situații, întrucât nu s-a mai confruntat cu o astfel de criză. Aceeași situație este la Pâncota, de unde luni voi primi datele exacte”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean.

El a declarat că are asigurări că în cursul zilei de astăzi, ANIF va interveni în vederea rezolvării situației. „Domnul Purcaru mi-a comunicat că are acordul Ministerului Agriculturii pentru a acționa în zona afectată. Luni dimineața va fi la Olari, cu utilajele, pentru a interveni pe Canal. Este o grabă justificată, oamenii de acolo nu trebuie lăsați să se descurce singuri, cum pot!”

La Consiliul Județean a fost creată o echipă de lucru pentru evaluarea, în colaborare cu alte instituții, a efectelor inundațiilor din județ și a pagubelor suferite de arădeni.

Președintele Consiliului Județean va face demersurile necesare în vederea aflării și a comunicării, către cei afectați de inundații, a condițiilor de despăgubire în caz de calamități.

  1. DUPA ATATA TIMP….SE PORNESTE ACTIUNEA…RUSINEEEEE!

    Raspunde
  2. Ma Cionco ! lasa-l mai usor pe Purcru suinosu , ce dreak ai uitat ca te-a votat la CJ pe tine si pe Claudia , sper ca nu te pui sa il schimbi din functia de director de la ANIF , nu fa asta ca face omu span atac de apoplexie …….si nu te vad bine !

    Raspunde
  3. ANIF trebuie desfiintat. Papa o gramada de bani publici fara sa faca nimic. Canalele nu sunt intretinute. Muncitorii nu dau pe la serviciu aproape de loc. Intrebati vecinii acestora, sunt tot timpul acasa si-si fac propriile treburi ( mai cresc cateva animalute pentru sefi). Se primesc salarii pe degeaba. Conducerea face serviciu la fara frecventa,cei de la birouri vin la srevici(,când vin ) sa se odihneasca. Au fost angajati toti politic, nepotism…….Lipsa totala de competenta. Chiar nu vede nimeni ? Alo ?

    Raspunde
  4. Rusine ANIf . Nu faceti absolut nimic. unteti rusinea Romaniei. Ati fost angajati pe pile si Incompetenta. La prima testare ati pica cu totii in frunte cu Purcaru.

    Raspunde
  5. aradean revoltat 28 iunie, 2016, 12:22 pm

    Ce face Prefectura ? Ce se intampla la ANIF ? Diferenta mare de salariu intre medici si ANIf….care nu fac nimic si nu au nici o responsabilitate. Ce fac medicii si pofesorii si ce (NU) face un salariat ANI ? Verificati si va veti cruci .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.