Anna Lesko a ÎNCINS ATMOSFERA „La Poalele Highișului” (GALERIE FOTO)

Anna Lesko a ÎNCINS ATMOSFERA „La Poalele Highișului” (GALERIE FOTO)

Cu mic cu mare și dornice de distracție, sute de persoane au participat la sărbătoarea tradițională „La Poalele Highișului”. Evenimentul organizat de Primăria Comunei Tîrnova, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, a avut loc la Căsoaia, în 3-4 iunie.

Într-un cadru de poveste, în inima Munților Zărandului, înconjurată de brazi, a fost amenajată scena unde au urcat pe rând, în prima zi a festivalului, Popstar, Alex Mladin, Trupa de Serviciu, Melisa & Band și Anna Lesko. Atmosfera a fost întreținută de Liviu Vârciu, prezentatorul evenimentului, care a fost asaltat de o mulțime de fane pentru a face o poză cu el.

De asemenea, tot în data de 3 iunie, sâmbătă, primarul comunei Tîrnova, Florin Farcașiu, i-a prezentat pe cetățenii de onoare ai comunei, printre care se numără Eli Lăslean, Horia Ungureanu, Petru Hălmăgean și Emeric Jenei.

Cel mai așteptat moment al serii a fost, bineînțeles, concertul susținut de frumoasa Anna Lesko. Artista a făcut un adevărat spectacol împreună cu dansatoarele ei, schimbând mai multe ținute pe parcursul show-ului. Fanii au cântat alături de ea piese celebre precum „24” sau „Ia-mă”.

Seara s-a încheiat cu un foc de tabără și cu lansarea de lampioane.

Distracția a continuat și duminică, cu spectacole de dansuri și muzică populară, fiind invitați numeroși artiști, inclusiv Mihai Herte de la Hora TV, care a prezentat evenimentul.

Foto: Anette Pătean

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.