Antoanela Naaji: „Inspectorul adjunct al ISJ Arad votează împotriva investițiilor în învățământul arădean”

Antoanela Naaji: „Inspectorul adjunct al ISJ Arad votează împotriva investițiilor în învățământul arădean”

Consilierul local liberal Antoanela Naaji îi cere din nou Ancăi Stoenescu să își dea demisia din Consiliul Local și de la conducerea Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Arad după ce aceasta din urmă a votat împotriva investițiilor în învățământul arădean

 „Nu este prima dată când îi cerem demisia Ancăi Stoenescu din Consiliul Local și de la Inspectoratul Școlar Județean Arad și  cu siguranță nu va fi ultima. Este de noaptea minții ca un dascăl, ajuns la cârma Inspectoratului Școlar Județean Arad, chiar și în poziția de adjunct, (pentru că general nu i-a permis dosarul și nota la examen) să voteze în ședința Consiliului Local împotriva investițiilor în sistemul de învățământ arădean. Este la fel de absurd ca și când un medic ar vota împotriva investițiilor în sănătate…dar s-a întâmplat și această atrocitate, pentru că în PSD orice este posibil”, afirmă Antoanela Naaji (foto).

„Cu ce față, cu ce curaj se va afișa de acum încolo doamna Stoenescu în fața profesorilor, în fața părinților și a elevilor știind că a fost împotriva ca Primăria să aloce 12.125 mii lei pentru 41 de unități de învățământ preuniversitar din municipiu?! Cum este posibil ca un dascăl să asculte orbește de comenzile politrucilor PSD și să ignore nevoile elevilor arădeni?! Nu este de mirare că această doamnă Stoenescu nu a avut parte de susținere absolută din partea niciunui guvern pentru a pune mâna integral pe conducereA ISJ Arad. Cu astfel de acțiuni împotriva sistemului de educație, cu siguranță nu va ajunge inspector general…cel puțin nu în Arad”, declară Antoanela Naaji, consilier local municipal PNL Arad.

  1. Nici nu contează 30 ianuarie, 2018, 8:24 am

    I-auzi… Îi cer demisia doamnei Stoenescu, așa pentru că ei sunt din PNL sau mai ltiu eu ce sunt. Și nu e prima dată. Foarte bine. Că doar ce altceva mai bun de făxut ați avea? Dacă v-ați limita doar la a cerea demisii ar fi foarte bine, pentru că asta înseamnă că nu aveți putere să demiteți, ceea ce e de-a dreptul frustrant pentru pedeliști. Mă rog doamna din poză nu prea are legptură cu ei decât prin acceptarea fuziunii probabil, dar se raliază și dumneaei la ecoul vorbelor fără rost și substanță ale combatanților de lângă veșnicul neînțels Băsescu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.