Anunț BOMBĂ făcut de Coca-Cola!

Anunț BOMBĂ făcut de Coca-Cola!

Băuturile energizante, care conţin cofeină sau taurină pentru un surplus de energie, se bucură de succes în rândul tinerilor consumatori, în pofida îngrijorărilor exprimate de autorităţile sanitare din mai multe ţări.

În aceste condiții, gigantul american Coca-Cola face o achiziție surpriză în industria de profil.

Grupul american, cel mai mare producător mondial de băuturi răcoritoare, a anunţat că a plătit 2,15 miliarde de dolari pentru un pachet de 16,7% din acţiunile producătorului de băuturi energizante Monster Energy, în ideea de a profita mai bine de o piaţă în plină creştere.

Cele două companii americane vor pune la punct un parteneriat strategic în urma căruia Coca-Cola îşi va transfera operaţiunile în domeniul băuturilor energizante, care includ mărci precum Powerade, Full Throttle, Nos şi Burn, către Monster Energy.

La rândul său, Monster Energy va transfera către Coca-Cola operaţiunile din domeniul băuturilor non-energizante, inclusiv Hansen’s Natural Sodas, Peace Tea, Hubert’s Lemonade şi Hansen’s Juice Products.

Potrivit termenilor parteneriatului, Monster Energy va avea acces la reţeaua mondială de distribuţie a Coca-Cola, în timp ce acesta din urmă va deţine două locuri în consiliul director al Monster Energy.

Coca-Cola este interesată de mai mulţi ani de Monster Energy.

Foto: shygirlsown.info

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.