Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Regele Mihai. MESAJUL Custodelui Coroanei pentru ROMÂNI

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Regele Mihai. MESAJUL Custodelui Coroanei pentru ROMÂNI

Starea Regelui Mihai I este în continuare gravă, Majestatea Sa fiind internat la o clinică din Lausanne (Elveţia). Alături de el în Elveţia se află şi Regina Ana, aflată la locuinţa privată din ţara respectivă, precum şi Principesa Margareta şi Principele Radu.

Principesa Margareta, care a fost desemnată Custodele Coroanei, le-a transmis un mesaj tuturor celor care s-au gândit la Regele Mihai, în aceste momente.

„Custodele Coroanei mulțumește tuturor celor care au avut generozitatea de a trimite mesaje de încurajare Regelui Mihai și Reginei Ana. Familia Regală este mișcată de profunzimea simțămintelor oamenilor față de Rege și Coroană”, a precizat, între altele Principesa Margareta.

Regina Ana este într-o stare de sănătate stabilă și urmează un tratament obișnuit vârstei Majestății Sale, a mai informat Principesa Margareta.
De remarcat, că şi celelalte patru fiice ale Regelui Mihai vor ajunge în Elveţia, pentru a fi aproape de tatăl lor în aceste momente de cumpănă.

Casa Regală a anunţat, în urmă cu două zile, că Regele Mihai a fost operat, suferind de leucemie şi un alt tip de cancer, cu metastaze.

Regele Mihai I are 94 de ani şi este ultimul şef de stat în viaţă din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.