Apare în mod INEXPLICABIL în SUTE DE POZE și VEDERI de acum 100 de ani. Care este SECRETUL fetei fantomă

Apare în mod INEXPLICABIL în SUTE DE POZE și VEDERI de acum 100 de ani. Care este SECRETUL fetei fantomă

În numeroase fotografii, vederi și postere care datează din perioada 1907-1908 apare aceeași fată cu un aspect misterios. Istoricii fac cercetări pentru a o identifica pe copilă.

În vederi, care reprezintă monumente istorice și atracții turistice din orașul Krasnoyarsk, Rusia centrală, apare fata, ca o fantomă, mereu cu aceeași expresie supărată pe chip.

În urma investigațiilor, istoricii au ajuns la concluzia că fata are între 8 și 10 ani, iar după îmbrăcăminte se pare că provine dintr-o familie bogată. În fiecare imagine ea este îmbrăcată diferit, dar are aceeași expresie facială bizară.

mysterious-girl-5_2661615a

Experții au observat că este vorba de aceeași fată datorită tehnologiei moderne care i-a ajutat să mărească foarte mult imaginile, fără să le afecteze claritatea, deoarece în unele dintre ele ea este aproape insesizabilă.

mysterious-girl-6_2661617a

Cei care investighează cazul nu au reușit să identifice fotograful, se bănuiește doar că ar fi vorba de un fotograf amator, iar fata misterioasă este posibil ca să fie fiica sau nepoata lui.

Sursa: thesun.co.uk

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.