APEL DE SELECTIE MASURA 1.2. (1C)

Grup de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru

APEL DE SELECTIE NR. 01 AFERENT MASURII 1.2. (1C)

Data lansarii apelului de selectie: 18 Iunie 2018

Masura 1.2. (1C) Transfer de cunoștințe, formare și învățare continua

Tipuri de beneficiari eligibili :

  • Beneficiarii eligibili pentru susţinerea acestei măsuri sunt entităţile sau organismele care vor asigura transferul de cunoştinţe şi/sau acţiuni de informare în beneficiul persoanelor implicate în sec-toarele agricol, alimentar, manageri de exploataţii, agenţi economici / IMM-uri care activează în zonele rurale. Organismele care organizează schimburile în agricultură şi vizitele sunt de asemenea beneficiari eligibili ai acestei măsuri.

Fondurile disponibile: 9.567 euro

Sprijinul public nerambursabil este de 100%.

Sprijinul public va reprezenta 100% din totalul cheltuielilor eligibile.

Valoarea cheltuielilor eligibile nerambursabile va fi de maxim 9.567 euro.

Data limita de primire a proiectelor si locul unde se pot depune proiectele:

– data limita de primire a proiectelor: 18 Septembrie 2018

– locul de depunere al proiectelor: sediul Grupului de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru, Socodor, nr. 337, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 9:00 – 12:00

Informaii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului aferent Masurii 1.2, disponibil pe pagina www.gal-mvc. ro.

Pentru informatii suplimentare vă aşteptăm la sediul Grupului de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru din Sat Socodor, Com. Socodor, nr. 337, pe site-ul www.gal-mvc.ro sau la tel.: 0257350894.

De asemenea, la sediul Grupului de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru puteti gasi versiunea pe suport tiparit a informatiilor detaliate aferente Masurii 1.2. (1C)

(P)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.