APEL DE SELECŢIE MĂSURA 2.2. (2B)

Data lansarii apelului de selectie: 13 Aprilie 2018

Masura 2.2. (2B) Ferme mici si mijlocii

Tipuri de beneficiari eligibili :

  • Fermierii care au drept de proprietate și/sau drept de folosință pentru o exploatație agricolă care intră în categoria de fermă mică conform definiției relevante cu excepția persoanelor fizice neautorizate.

Fondurile disponibile: 45.000 Euro

Sprijinul public nerambursabil este de 15.000 de euro pentru o exploatație agricolă si va fi acordat sub formă de sumă forfetară pentru implementarea obiectivelor furnizate în planul de afaceri.

Data limita de primire a proiectelor si locul unde se pot depune proiectele:

– data limita de primire a proiectelor: 23 Aprilie 2018

– locul de depunere al proiectelor: sediul Grupului de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru, Socodor, nr. 337, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 9:00 – 12:00

Informaii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului aferent Masurii 2.2, disponibil pe pagina www.gal-mvc. ro.

Pentru informatii suplimentare vă aşteptăm la sediul Grupului de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru din Sat Socodor, Com. Socodor, nr. 337, pe site-ul www.gal-mvc.ro sau la tel.: 0257350894.

De asemenea, la sediul Grupului de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru puteti gasi versiunea pe suport tiparit a informatiilor detaliate aferente Masurii 2.2. (2B)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.