Apeluri NEOBIȘNUITE primite de polițiști. De ce a sunat o femeie la Urgență!

Apeluri NEOBIȘNUITE primite de polițiști. De ce a sunat o femeie la Urgență!

Poliţia oraşului Manchester a dat publicităţii o înregistrare ce conţine mai multe apeluri amuzante pe care locuitorii le-au făcut în anul care tocmai se încheie.

Cetățenii au sunat alarmaţi la 999, numărul local al Poliţiei, în cazuri ce au părut, mai degrabă, ridicole, scrie The Mirror.

Spre exemplu, o persoană a chemat poliţia după ce a găsit în curte un arici viu. „Ei bine, doamnă, aici locuiesc aricii, în grădină”, i-a transmis reprezentantul poliţiei britanice.

Femeia a insistat însă că ariciul este un pericol şi a solicitat un echipaj. „Ce vreţi să facem? Aricii sunt buni pentru grădină, vă omoară melcii”, a venit replica poliţistului. Chiar şi aşa, femeia a insistat, pe un ton mai înduioşător: „Da, dar noi nu vrem să ne omoare melcii… Şi suntem un pic speriaţi”.

Poliţistul nu s-a lăsat, însă, înduplecat și i-a transmis femeii că „ariciul este un locuitor al Insulei şi nu se poate face nimic în privinţa lui”.

Într-un alt caz, un bărbat a sunat nervos la 999 pentru că era înfometat. „Am comandat o pizză acum 45 de minute şi nu mi-a fost încă livrată!”, a spus bărbatul, uşor disperat.

O „urgenţă” de acest gen a avut şi un bărbat căruia automatul cu dulciuri dintr-un spital a refuzat să-i dea banii înapoi. Poliţia i-a transmis că nu se poate soluţiona această problemă, iar bărbatul a reacţionat nervos: „La dracu’ cu voi!”

Foto: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.