APOCALIPSA, mai APROAPE decât credem. Cum va fi lumea în 2030. Dar în 2050!

APOCALIPSA, mai APROAPE decât credem. Cum va fi lumea în 2030. Dar în 2050!

Populaţia lumii va suferi îngrozitor începând cu 2030 iar în 2050 suferinţa va atinge apogeul, avertizează oamenii de ştiinţă.

Un raport publicat de Global Harvest Initiative avertizează că lumea nu va mai fi capabilă să-şi hrănescă populaţia în anul 2050 dacă nu va creşte productivitatea agricolă. În plus, prin utilizarea excesivă a apei în agricultură, în condiţiile încălzirii globale şi a suprapopulării planetei, va duce la diminuarea considerabilă a resurselor acesteia.

Potrivit raportului publicat de Global Harvest Initiative, cu o populaţie a lumii de cel puţin nouă miliarde de persoane în 2050, cererea pentru alimente va depăşi producţia dacă ritmul actual de producţie rămâne acelaşi.

„Ţările trebuie să dea prioritate agriculturii şi creşterii hranei în manieră sustenabilă. Dacă nu facem acest lucru am putea avea probleme mai repede, chiar din 2030”, a avertizat Margaret Zeigler, directorul GHI.

Zeigler a explicat că pe măsură ce populaţia va creşte, din ce în ce mai multe persoane vor ajunge în clasa de mijloc, ceea ce înseamnă că vor consuma mai multă carne şi produse lactate, fapt care va pune noi presiuni asupra resurselor alimentare.

Cu alte cuvinte, de prin 2030 va începe marea foamete, urmând ca ea să fie resimţită la nivel maxim de prin 2050.

  1. daca statul siar da putin interes ar fii altceva dar atat timp cit ii intereseaza numai de bizunarele lor e clar ca vom avea de suferit chiar si mai repede

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.