AR-MEDICA 2017, un eveniment medical important la nivel naţional, a fost o ediție de SUCCES! (FOTO)

AR-MEDICA 2017, un eveniment medical important la nivel naţional, a fost o ediție de SUCCES! (FOTO)

Cea de-a XXIV-a ediție a târgului internațional de medicină AR-MEDICA a fost una de succes. Acest fapt este dovedit de vânzările în creștere de la o ediție la alta, cu un număr de vizitatori constant, situat la aproximativ 3.500 de persoane.

Expoziția a oferit cadrul reuniunii specialiștilor din domeniul medical, târgul fiind o sursă esențială de informare pentru reprezentanții sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat, venind în întâmpinarea cadrelor specializate cu o variată ofertă de tehnologie și aparatură destinată facilitării și îmbunătățirii actului medical.

Peste 100 de expozanți din industria medicală, din România și din străinătate și-au prezentat produsele în două dintre pavilioanele Expo Arad.

Programul științific oferit a fost unul foarte complex. Conferințele, simpozioanele, congresele și demonstrațiile practice creditate EMC și EFC au reunit mii de participanți din diferite domenii ale industriei medicale: medici specialiști, medici de familie, medici veterinari, farmaciști, asistenți medicali, tehnicieni dentari. Partenerii evenimentului au fost: Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor Filiala Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad.

Vizitatorii au fost răsplătiți cu câteva premii oferite în cadrul Tombolei vizitatorilor: 12 dintre expozanții târgului au pus la dispoziție aparatură, consumabile și uniforme medicale câștigătorilor tombolei.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.