Arădean AMENDAT cu 1000 de lei pentru că a aruncat gunoi într-un loc nepermis (FOTO)

Arădean AMENDAT cu 1000 de lei pentru că a aruncat gunoi într-un loc nepermis (FOTO)

Un bărbat a încercat să scape de răspundere pretinzând că mașina sa este încărcată cu crengi și buruieni, însă nu a reușit să îi înduplece pe polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, se arată într-o informare dată publicităţii de Poliţia Locală Arad.

˜„Este vorba despre un arădean care a ales să se debaraseze de molozul din camioneta sa, marca Opel, în zona străzii Agricultorilor din municipiu. În seara de 8 martie 2017, în timp ce descărca moloz din camionetă într-un loc nepermis, S.A, în vârstă de 64 de ani, a fost surprins de polițiștii locali și, ulterior, amendat cu 1.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor art.19, pct.3 din Legea 211/2011, privind regimul deșeurilor”, se arată în informare.

De remarcat, că Poliția Locală Arad lansează un nou apel către toți cetățenii din municipiu, aducându-le aminte că spiritul civic și litera legii trebuie să primeze.

Foto: Poliţia Locală Arad

  1. Nu cunosc cu exactitate legislatia in privinta gunoaielor aruncate in locuri permise, dar as fi curios daca pe langa amenda, persoanele vinovate sunt obligati sa faca curatenie dupa ei sau nu? Ai nostri nu stiu sa fie civilizati, doar cu forta!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.