Arădean sătul de pasivitatea autorităţilor: „Trebuie să îmi dau foc în faţa primăriei lui Falcă pentru ca fenomenul să fie stopat?”

Arădean sătul de pasivitatea autorităţilor: „Trebuie să îmi dau foc în faţa primăriei lui Falcă pentru ca fenomenul să fie stopat?”

Un arădean a fost înjurat ca la uşa cortului în timp ce fotografia cum o maşină bascula gunoi în apropierea centurii Aradului în regim de autostradă.

În plus, Roland Ujsági susţine că într-un caz anterior, în care identificase o domnişoară care a ales să scape de gunoaiele din gospodărie aruncându-le pe domeniul public, s-a ales cu ameninţări.

„MIZERABILII sunt, în primul rând, arădenii noştri civilizaţi, care apelează la persoane la fel de mizerabile, pentru a scăpa de gunoaiele din gospodărie. Iar apoi, la fel de mizerabili, sunt cărăuşii care transportă aceste gunoaie la marginea oraşului. Fotografiile vorbesc de la sine şi au fost făcute în seara zilei de 23 aprilie 2014. Când m-am ales cu nişte înjurături zdravene de la gunoiul uman care face astfel de transporturi. Cu o maşină cu nr. de înmatriculare cel puţin dubios. Acest gunoi cu faţă umană a făcut două transporturi, în mai puţin de o oră. Întrebarea este: trebuie să îmi dau foc în faţa primăriei lui Falcă pentru ca fenomenul să fie stopat?”, a scris Roland Ujsági pe Facebook.

Foto: Roland Ujsági

  1. foarte urat. rusine!! sa fie amendati toti acesti nemernici!!!!! 🙁

    Raspunde
  2. Protectia mediului cu ce se ocupa ? Tovarasii de la Primarie ? Cei ce sant platiti ca sa verifice modul in care se fac unele lucrari prin oras ar trebui dati afara ,un exemplu elocvent este groapa peste care trec zilnic din fata benzinariei MOL ,care este de fapt o groapa asfaltata .Cum a fost receptionata aceasta lucrare care a fost facuta acum 3-4 ani? Asfel de cazuri sant la tot pasul .

    Raspunde
  3. Atenția primăriei Arad, să se îndrepte de urgență asupra zonei,la vest de cartierul Alfa,unde sălășluiesc în deplină armonie indivizi dubioși deavalma cu căini,cai,porci și alte animale lăsate libere pe așa zisa stradă pe care trece și pista nouă de biciclete.Mai mult ca sigur că aceștia locuiesc în Arad fără forme legale.Cred deasemenia că aceștia și-au construit ,,casele,, adică colibele fără forme legale.Ieri de exemplu pe pista de biciclete ,,circulau,, trei sau patru cai lăsați nesupravegheați,Pe pistă, din loc în loc ,,tronau,, excremente de animale (cai),Mai spre pădure un cetățean pasionat de instalații eoliene!? își lăsa pe stradă nesupravegheați doi cîini extrem de agresivi punănd în pericol integritatea fizică a celor care se aventurau pe pista de biciclete spre pădurea Ciala.Faceți vă rugăm ordine și curățenie și în această locație care trăiește din păcate cu un veac în urmă.

    Raspunde
  4. strada marului se numeste , iar acei oameni care stau ilegal in acele colibe se ocupa cu scotocitul prin gunoaie . problema ar fii ca ,in momentul in care acestia ar fii izgoniti de acolo ,unde totusi traiesc cat de cat izolati de majoritatea aradenilor , acesti ar invada orasul ,si nu stiu daca unii aradenii care pana acum au trait in liniste se trezesc peste noapte ca s-au mutat vre-0 10 -12 neanderthalieni la ei in casa scarii ,sau au pus stapanire pe uscatoria blocului

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.