ARĂDENCELE, mai frumoase decât TIMIŞORENCELE! S-au IMPUS la Miss Timişoara (VEZI FOTO!)

ARĂDENCELE, mai frumoase decât TIMIŞORENCELE! S-au IMPUS la Miss Timişoara (VEZI FOTO!)

Două arădence au câştigat, vineri seara, cele mai importante premii puse în joc la concursul Miss Timişoara.

Potrivit unui comunicat de presă al Angels Organization, „seara de vineri a adus încă o dovadă, dacă mai era nevoie, că arădencele sunt cele mai frumoase fete din vestul României”.

Acest lucru a fost posibil, spune Adela Răuţ, preşedintele Angels Organization, pentru că „organizatorii au făcut un exerciţiu de flexibilitate şi au acceptat şi concurente din Arad (ultimele două deţinătoare ale titlului de Miss Arad), care au şi câştigat cele mai importante premii puse în joc: Alexandra Poszar a reuşit să-şi adjudece coroniţa de Miss Timişoara iar Andra Mădălina Duma a obţinut titlul de Miss Fotogenie, în timp ce din Timişoara doar o singură fată a fost premiată: Lavinia Tătaru – Miss Popularitate”.

Evenimentul a fost organizat de Claudia Sinatovici – MCS Models, a mai precizat Adela Răuţ. Aceasta a reamintit şi faptul că ambasadoarele frumuseţii din Arad au câştigat nu de mult premii importante şi la Oradea, unde la „Miss Transilvania 2014” Alexandra Pozsar a obţinut locul II iar Andra Mădălina Duma a cucerit titlul „Miss Carpaţi”.

Fotografiile au fost realizate de pressalert.ro şi ne-au fost puse la dispoziţie de Adela Răuţ.

  1. e la mintea cocosului ca sunt mai frumoase 🙂

    Raspunde
  2. Aradu-i fruncea, totuși!

    Raspunde
  3. Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul „Info” la adresa de email: vasilicagrig061@gmail.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.