Arădenii, AGRESAȚI zilnic de OAMENII STRĂZII în centrul orașului (GALERIE FOTO + VIDEO)

Arădenii, AGRESAȚI zilnic de OAMENII STRĂZII în centrul orașului (GALERIE FOTO + VIDEO)

Arădenii care așteaptă tramvaiul în stația de lângă gara CFR sau traversează zona sunt agresați zilnic de oamenii străzii.

Un grup de oameni ai străzii a fost surprins ieri, în jurul orei 20, în stația CFR. Aceștia consumau băuturi alcoolice și aurolac, iar o arădeancă afirmă că și agresează cetățenii.

„Credeți-mă. Îmi este teamă să îmi mai las fetița să călătorească singură cu tramvaiul. Eu lucrez la poștă și îmi este frică să mai ies afară, având în vedere că programul meu se termină seara, când oamenii străzii își sporesc activitatea“, a declarat o arădeancă.

De remarcat, că arădeanca care a oferit declarațiile pentru Newsar.ro, aștepta tramvaiul spre Făt Frumos, dar de frică a ales să aștepte mijlocul de transport în comun pe peronul de vizavi.

„Tot timpul îi văd aici, urcă în tramvaie și se întind pe jos. Lucrând la poștă, am ocazia să îi văd în fiecare zi cum bruschează și înjură cetățenii. Ieri, a venit poliția locală dar nu le-a făcut nimic și i-am întrebat ce măsuri au luat. Agenții mi-au spus că nu au ce să le facă, că sunt și ei oameni. Unde o să ajungem cu acești oameni?“, a precizat femeia.

Arădeanca nu a apucat să declare tot ce „avea pe suflet“, deoarece i-a sosit tramvaiul.

„Poliția Locală este sesizată în fiecare zi de arădeni privind oamenii străzii din zona gării. Agenții se deplasează în fiecare zi la fața locului și îi gonesc, dar după ce pleacă ei se întorc. Sunt sancționați zilnic, dar nu plătesc amenzile“, a declarat Monica Tulcan, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Arad.

  1. Rusine demolatorului falca deoarece nu se ocupa cu starpirea acestui flagel !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.