Arădenii iau ATITUDINE: Petiţie şi pagină pe Facebook „Salvaţi Parcul Eminescu”

Arădenii iau ATITUDINE: Petiţie şi pagină pe Facebook „Salvaţi Parcul Eminescu”

Pe site-ul petitieonline.com a fost iniţiată o petiţie on-line cu numele „Salvați Parcul Eminescu din Arad”. În numai câteva ore, zeci de arădeni au semnat petiţia, spunând astfel „NU” intenţiilor municipalităţii de a construi o parcare în locul actualului Parc Eminescu, aflat în spatele Palatului Administrativ.

„Subsemnații semnatari ai prezentei petiții ne opunem intenției Primăriei Arad de desființare a Parcului Eminescu și de construire pe acea locație a unei parcări. Acest parc are vârsta Aradului și este unul din simbolurile orașului, drag nouă. Copiii, părinții, bunicii noștri, arădenii de azi și de mâine, cu toții avem nevoie de acest parc!”, este textul petiţiei.

În sprijinul petiţiei, pe Facebook a fost creată comunitatea „Salvaţi Parcul Eminescu”, care în nici 24 de ore a strâns aproape 3000 de „Like”. „Dragi prieteni, un prim demers concret pentru oprirea demolării Parcului Eminescu este această petiție pe care o lansăm on-line și care sperăm să întrunească cât mai repede cât mai multe adeziuni”, se arată pe pagina de Facebook creată special în acest sens.

Noi, cei de la NewsAr.ro, am iniţiat la rândul nostru un sondaj de opinie pe site, în care arădenii au votat până acum în proporţie covârşitoare pentru menţinerea Parcului Eminescu aşa cum este el acum.

  1. „Marea greşeală a omului a fost că omul nu s-a adaptat la natura, ci a încercat în permanenţă să adapteze natura la nevoile sale, să o facă comodă pentru el” In cazul de fata, sa umple niste buzunare e bani in detrimentul orasului. Rusine celui care a luat aceasta initiativa. Asa sa va ajute Dumnezeu.

    Raspunde
  2. sint detali tehnice care indiscutabil nu corespund cu realitatea si locatia,nu le poate recomanda nici un constructor ,si Aradul are o istorie care se cere sa fie respectata.interesele pe banul public nu mai pot sa primeze numai de dragul banilor.asa cum ne uitam acum la fotografi cu „aradul de altadata” si nepoti nostri ne vor vor pune intrebari;cum a fost posibil?

    Raspunde
  3. ce faci falca, imi betonezi amintirile? nu mai scapam de tine

    Raspunde
  4. Sa nu-l lasam pe falca , demolatorul de garaje , sa distruga parcul nostru , sa mearga sa distruga parcurile in Brad ( ca parca de pe-acolo l-au adus vantoasele ! ) …

    Raspunde
  5. Noi Arădeni nu o vom mai avea unde să iesim cu copii si nepotii doar prin parcări si printre masini ,asa stiu ei să protejeze populari care i-a votat ! Nu vom mai putea respira in orasul acesta aglomerat ! Face -ti parcări subterane ca asa v-ati lăudat s-au nu sunteți înstare?

    Raspunde
  6. Parcul nu trebuie distrus!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.