Arădenii invitați să raporteze șosele proaspăt reabilitate unde au apărut deja probleme

Arădenii invitați să raporteze șosele proaspăt reabilitate unde au apărut deja probleme

Cu toții am suferit la un moment dat din pricina drumurilor proaste din județ sau din municipiu.

Pentru a vă asigura că autoritățile iau toate măsurile necesare menținerii lor în stare cât mai bună, USR Arad vă invită să participați la proiectul „Drumurile la control”, raportând șosele proaspăt reabilitate unde au apărut deja probleme.

Locuitorii din municipiul și județul Arad au nevoie de o infrastructură rutieră de calitate, care să ofere variante sigure de călătorie persoanelor care se deplasează, precum și să faciliteze transportul mărfurilor, spun cei de la USR.

„Vrem ca banii publici să fie cheltuiți pe lucrări durabile, iar drumurile care se strică în termenul de garanție trebuie reparate. Pentru aceasta, am cerut Primăriei și Consiliului Județean Arad copiile proceselor verbale de recepție a lucrărilor de infrastructură din municipiu și județ, desfășurate în ultimii doi ani. Întrucât deocamdată ne-au fost livrate numai cele din județ, le-am rezumat pe acestea, pentru a putea fi consultate mai ușor la adresa: http://bit.ly/DrumuriJudArad. Avem nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a verifica modul în care autoritățile se îngrijesc de infrastructura locală. Dacă observați că lucrările realizate în acești doi ani pe drumurile din județ sunt degradate, vă rugăm să trimiteți observațiile voastre la adresa usr.arad@gmail.com, menționând segmentul de drum afectat. Vom prelua aceste sesizări și ne vom asigura că autoritățile își vor îndeplini obligațiile contractuale și legale, în caz contrar putând răspunde administrativ sau chiar penal. Pentru întrebări, ne puteți găsi la telefon 0733 143 839 sau la sediul din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4. Vom completa informațiile cu lucrările din 2018 pe măsură de acestea vor fi disponibile și vom extinde proiectul și pentru municipiul Arad, atunci când Primăria ne va pune la dispoziție datele cerute”, afirmă Vlad Botoș, președintele USR Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.