Arădenii sunt invitați la un concert de orgă susținut de Felician Roșca la Biserica Roșie

Arădenii sunt invitați la un concert de orgă susținut de Felician Roșca la Biserica Roșie

Arădenii sunt invitați la concertul de orgă susținut de prof. univ. dr. Felician Roșca, organist și muzicolog, care va avea loc duminică, 17 iulie, de la ora 18, la Biserica Roșie.

Programul concertului este unul deosebit cu lucrări din repertoriul preponderent romantic, Max Reger, Franz Liszt, Johannes Brahms, dar și monumentala lucrare „Preludiul și Fuga în Mi bemol major” de Johann Sebastian Bach.

Felician Roșca este unul din cei mai cunoscuți și apreciați organiști din România. Este profesor universitar doctor în muzicologie la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, clasa de orgă. Ca organist a concertat în mai toate țările europene precum și în America de Nord și America de Sud.

„Maniera de interpretare, repertoriul, dar mai ales dăruirea cu care interpretează muzica dedicată orgii este un motiv întemeiat și o invitație convingătoare pentru melomanii din Arad. Așadar vă invităm la o oră de muzică excelentă, înălțătoare și binecuvântată, ca un dar al muzicii sacre”, spun organizatorii.

 

Intrarea la acest concert este gratuită, dar cine dorește poate să facă donații.

Afis Arad_Page_1

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.